Συγχαρητήρια Γ. Σταθόπουλου στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπ/ση
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Γ. Σταθόπουλου στους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπ/ση

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση απηύθηνε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, τονίζοντας επίσης την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για την ύπαρξη όσο το δυνατόν πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών δομών και υπηρεσιών στην πόλη.

Ειδικότερα, στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής αναφέρει:

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες της Αγίας Παρασκευής που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας μας και χαιρόμαστε μαζί τους. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους καθηγητές και στους γονείς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στη μακρόχρονη κοπιαστική προσπάθεια των μαθητών.

Σε όσους δεν εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους, είτε προσπαθήσουν ξανά στις πανελλήνιες εξετάσεις, είτε κάνουν άλλες επιλογές για το μέλλον τους.

Εμείς, ως δημοτική Αρχή, συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για στήριξη της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας και μέσα στις σημερινές σκληρές δημοσιονομικές συνθήκες, κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία, αλλά και όλες οι υποδομές και οι υπηρεσίες της πόλης μας, να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων για μόρφωση, δημιουργία και προκοπή.

Καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη σε όλους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet