Β. Ζορμπάς: Τι «παιχνίδια» παίζονται στους Παιδικούς Σταθμούς;
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Τι «παιχνίδια» παίζονται στους Παιδικούς Σταθμούς;

Ότι δεν έγινε δεκτή η επανεγγραφή πολλών νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, τέως δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς.

Παράλληλα, ο κ. Β. Ζορμπάς επισημαίνει ότι πολλά νήπια εγγράφηκαν σε παιδικούς σταθμούς μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και κάνει λόγο για «παιχνίδια» που «παίζονται» στους Παιδικούς Σταθμούς.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωσή του:

Τι «παιχνίδια» παίζονται στους Παιδικούς Σταθμούς;

Η διοίκηση των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ), για ακόμη μια φορά με την ακατανόητη και αλαζονική  συμπεριφορά της, προβληματίζει και δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τις μεθοδεύσεις της.

Όπως μας καταγγέλθηκε από γονείς, πολλά νήπια που οι γονείς τους πήγαν να επανεγγράψουν (κάτι που θεωρείτο δεδομένο πολλά  χρόνια τώρα) δεν έγιναν δεκτά. Εκτός από αυτό, η διοίκηση αποφάσισε να ταλαιπωρήσει πολλά νήπια (και γονείς), εγγράφοντάς τα σε Παιδικούς Σταθμούς μακριά από την περιοχή κατοικίας τους. Έτσι, παρατηρήθηκαν πολλές περιπτώσεις νηπίων που ενώ κατοικούν κυριολεκτικά απέναντι από έναν Παιδικό Σταθμό,  στέλνονται σε άλλον, στην άλλη άκρη της πόλης και μάλιστα παρά το αίτημα των γονέων τους. Με ποια λογική συμβαίνει αυτό, όταν η εγγραφή στα σχολεία γίνεται βάσει του τόπου διαμονής, μόνο η διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ και ο δήμαρχος που το επιτρέπει γνωρίζουν. Τι «παιχνίδια» παίζουν; Καλό θα ήταν, να τα εξηγήσουν επαρκώς στους γονείς και σε μας.

Φαίνεται ότι μετά την, εν μέσω κρίσης, αύξηση των αποδοχών της προέδρου και της αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη σπατάλη δημοτικού χρήματος για την ενοικίαση νέων γραφείων της διοίκησης, μετά τις περσινές κατηγορίες για αλλοίωση αιτήσεων γονέων (που η πρόεδρος παραδέχτηκε) και μετά τις καταγγελίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος γονέων, φέτος η δημοτική Αρχή προχώρησε ακόμη ένα βήμα προς τα κάτω.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet