Α. Γκιζιώτης: Ανάκληση της απαράδεκτης απόλυσης, έκτακτη σύγκληση Δ.Σ.
Κοινωνία

Α. Γκιζιώτης: Ανάκληση της απαράδεκτης απόλυσης, έκτακτη σύγκληση Δ.Σ.

Νέα τροπή παίρνει το θέμα της κατάληψης του δημαρχείου και τον υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Υπό κατάληψη το δημαρχείο και οι υπηρεσίες του Δήμου Αγ. Παρασκευής) μετά από ανακοίνωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Ο κ. Ανδρέας Γκιζιώτης καταγγέλλει ότι υπήρξε τηλεφωνική ανακοίνωση σε υπάλληλο του Δήμου ότι απολύεται την επόμενη μέρα και καλεί τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση και να συγκαλέσει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Α. Γκιζιώτη:

Η δημοτική Αρχή Σταθόπουλου προχώρησε σε απόλυση υπαλλήλου που εργάζεται πάνω από 7 χρόνια στον Δήμο, σε νευραλγική θέση και με εξαιρετική εργασιακή παρουσία, δικαιολογώντας την απαράδεκτη απόφασή της στο γράμμα του νόμου… Με απίστευτη κυνικότητα, η υπάλληλος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά στις 9 το βράδυ για την απόλυσή της την επομένη ημέρα!

Ο δήμαρχος οφείλει να συγκαλέσει άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, να στηρίξει τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων  του Δήμου, χωρίς εκβιασμούς (σταματήστε την κατάληψη για να καλέσω Δ.Σ.), χωρίς αοριστολογίες (έχω υπόσχεση από το υπουργείο). Να ανακαλέσει την υπογραφή της απόλυσης και να περιμένει ο ίδιος και όχι η υπάλληλος την όποια δικαίωση από το υπουργείο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται αλληλέγγυα και στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων μέχρι τη δικαίωση.

Ανδρέας Γκιζιώτης, δημοτικός σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet