Εκδήλωση για τις πέντε δεκαετίες από το Πολυτεχνείο από τους Φυσάει Κόντρα
Κοινωνία

Εκδήλωση για τις πέντε δεκαετίες από το Πολυτεχνείο από τους Φυσάει Κόντρα

Διοργανώθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή με θέμα «Πολυτεχνείο 2016: 5 δεκαετίες. 5 γενιές αγωνιστών συζητούν», στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Το πάνελ των ομιλητών αποτελούσαν οι Τάσος Κατιντσάρος, Παναγιώτης Σωτήρης, Σπύρος Αλεξίου, Ειρήνη Γαϊτάνου, Αναστασία Ματσούκα.

Οι ομιλητές/τριες μετέφεραν την εικόνα και τις εμπειρίες τους από τους αγώνες του λαού και της νεολαίας στα χρόνια που ακολούθησαν, με έμφαση στη διαχρονική επίδραση της εξέγερσης του Νοέμβρη.

Αναφερόμενοι στη σημερινή κατάσταση οι ομιλητές/τριες στάθηκαν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «στην ενωτική δράση για την ανατροπή της επίθεσης που προωθούν η κυβέρνηση και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα». Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τον δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής Θάνο Ανδρίτσο, τη δημοτική σύμβουλο Ζωγράφου Ελένη Μπαρμπαλιά και τον συνδικαλιστή Νίκο Κούτσια.

Όπως σημειώνει η παράταξη: «Ως Φυσάει Κόντρα θα συνεχίσουμε τη σειρά εκδηλώσεων για σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, μικρή συμβολή στην ανασυγκρότηση και αντεπίθεση του κινήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet