Μεγάλη συμμετοχή στη γιορτινή εκδήλωση στον Τσακό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στη γιορτινή εκδήλωση στον Τσακό

Στην πλατεία Τσακού συνεχίστηκαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τα χορευτικά των Συλλόγων Κατοίκων Τσακού, και Κρητών & Φίλων Κρήτης Αγίας Παρασκευής χόρεψαν παραδοσιακούς, λάτιν και κρητικούς χορούς, με τα παιδικά τους τμήματα να κλέβουν την παράσταση. Τα μουσικά συγκροτήματα του Στέργιου Τάτσιου «Μεσογειος» και του Μανώλη Παπαδομαρκετάκη συνόδευσαν επάξια τους χορευτές στους χορούς τους και τα μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού στα  κάλαντα από την Ήπειρο, την Ικαρία, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την Κύπρο, τη Θράκη, τον Πόντο, τη Σμύρνη και την Κρήτη.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Π. Γκόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασ.  Γιαννακόπουλος, πρ. δήμαρχος, Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Τερψ. Γκιόκα, πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οι πρόεδροι του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Β. Σαββίδης και Κρητών Αγίας Παρασκευής Μ. Κρασανάκης, ο πρόεδρος της  Ένωσης Επαγγελματιών  Εμπόρων  Βιοτεχνών  Αγίας Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ Βασ. Τσαγκάρης, μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων κ.α.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία «Και Επί Γης Ειρήνη» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία. Συμμετέχει η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα και η Χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση» υπό τη διεύθυνση του Θωμά Λουζιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet