Συγκινητική ανταπόκριση μαθητών της Αγ. Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Unicef
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συγκινητική ανταπόκριση μαθητών της Αγ. Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Unicef

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών όλων των Σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης «Υπερασπίσου το παιδί», που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής άνοιξαν «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο και με το σύνθημα «ακόμα και ένα ευρώ αρκεί» απευθύνθηκαν από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στους μαθητές της πόλης, οι οποίοι έδειξαν μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους στα παιδιά του κόσμου που ζουν και μεγαλώνουν με τη φτώχεια και την πείνα να απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.

Ο «κουμπαράς» με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο στην πρόεδρο Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef Σοφία Τζιτζίκου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου  και σε ζωντανή σύνδεση με την  ΕΡΤ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης και η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Εύη Ματιατου-Χατζοπουλου, που συντόνισαν τη δράση, όπως επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αλ. Μουστόγιαννης, οι πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών  Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, μαθητές, μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ,  εκπαιδευτικοί και γονείς, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξ. Τζανίνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet