30 κιβώτια με σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

30 κιβώτια με σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

O Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη δράση «Το Παιδί Πάνω απ’ Όλους», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00. Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που είναι ωφελούμενοι των κοινωνικών δομών κατά της φτώχιας.

Τη δράση στήριξαν και οργάνωσαν οι αντιδημαρχίες Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Νεολαίας, οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εθελοντές της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και εθελοντές του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα τον διαχειριστή του εμπορικού κέντρου «Venus» και μέλος της ΑΜΚΕ «Δεσμοί Αλληλεγγύης» Παπαϊωάννου Σταύρο, για την παραχώρηση του χώρου και την πολύπλευρη στήριξή του.

Η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των πολιτών στο κάλεσμα αυτής της δράσης ήταν μεγάλη. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 30 κιβώτια με σχολικά είδη.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για την ανταπόκρισή τους, όπως γνωστοποιεί η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet