11 τμήματα για 6 θεματικές ενότητες στο ΚΔΒΜ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

11 τμήματα για 6 θεματικές ενότητες στο ΚΔΒΜ Αγίας Παρασκευής

Ξεκίνησαν, στις 30 Νοεμβρίου 2015, τα μαθήματα στο Κέντρο Διά Bίου Μάθησης Αγίας Παρασκευής για τη χειμερινή περίοδο, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2016. Επιλέχθηκαν οι θεματικές ενότητες που είχαν μεγάλη ζήτηση αλλά και για τις οποίες υπήρχαν οι διαθέσιμοι εκπαιδευτές και δημιουργήθηκαν 11 τμήματα.

Συγκεκριμένα λειτουργούν:

  • Τρία τμήματα «Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)».
  • Δύο τμήματα «Νέες Τεχνολογίες στην Τρίτη Ηλικία».
  • Δύο τμήματα «Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή».
  • Δύο τμήματα «Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2)».
  • Ένα τμήμα «Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων».
  • Ένα τμήμα «Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων».

Η επιλογή των εκπαιδευόμενων για ένταξη στα τμήματα εκπαίδευσης έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς (2014-2015) βρίσκονται στο Σχολείο όπου λειτουργεί το Κέντρο και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από τους υπεύθυνους.

Μέχρι την ολοκλήρωση των παραπάνω τμημάτων, το Κέντρο θα είναι ανοικτό καθημερινά, εκτός Πέμπτης, από τις 17:00 έως τις 21:00. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6081604 κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες.

Υπεύθυνοι Προγράμματος:

  • Δημήτρης Γκούβης, υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας.
  • Δέσποινα Σακέλλη, υπεύθυνη Οργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet