Συλληπητήρια Γ. Σταθόπουλου για τον θάνατο του Σταμάτη Ασημένιου
Κοινωνία

Συλληπητήρια Γ. Σταθόπουλου για τον θάνατο του Σταμάτη Ασημένιου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Σταμάτη Ασημένιου («Έφυγε» στα 50 του ο Σταμάτης Ασημένιος), ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή, εξέδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σταθόπουλος, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Ο δημοσιογράφος και καθηγητής Πανεπιστημίου σε θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και μετανάστευσης Σταμάτης Σπ. Ασημένιος πέθανε χθες Κυριακή σε ηλικία 51 ετών στη Γερμανία, όπου εργάσθηκε μεταξύ άλλων για πολλά χρόνια στην ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle, όπως και στον Σκάι.

Ο Σταμάτης Ασημένιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή, όπου ζουν ο πατέρας και τα αδέλφια του. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε όλους τους φίλους του στην πόλη μας, τους συμμαθητές του και τους συναδέλφους του. Μας συντάραξε όλους.

Ο Σταμάτης Ασημένιος, με το ήθος, τη σοβαρότητα και την εργατικότητά του, τίμησε την Ελλάδα αλλά και την Αγία Παρασκευή στο εξωτερικό όσο λίγοι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Θα είναι πάντα στη μνήμη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet