Παρουσία πλήθους κόσμου η βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παρουσία πλήθους κόσμου η βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2015, καθώς και η κοπή της πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πανου Γκόνη. Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών δημοτική σύμβουλος Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. δήμαρχος, Χρ. Κολώνια, Σωτ. Ησαΐας και Αλεξ. Μουστόγιαννης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Αλεξάκης, Μ. Βαληλής και Γ. Νεκταρίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης και Δημ. Κονταξής, διευθυντές σχολείων, πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet