Ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στο Αμερικάνικο Κολλέγιο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Διαδραστική ομιλία με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, από τις 18:00 έως τις 20:30, στο θέατρο Pierce του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Γραβιάς 6, στην Αγία Παρασκευή.

ΑφίσαΗ ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο Κοινωνικής Πολιτικής των εκπαιδευτικών δράσεων, που διοργανώνει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deree, στην Αγία Παρασκευή και διοργανώτρια εταιρεία τη «Διώνη» ΚοινΣΕπ.

Εισηγητές είναι επιστήμονες εκπαιδευτές και ψυχολόγοι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και άλλων εκπαιδευτικών φορέων.

Η ομιλία απευθύνεται κυρίως σε γονείς και μαθητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες και κοινωνικούς λειτουργούς, με σκοπό την αποτελεσματική ενημέρωση του ευρύ αυτού κοινού. Για τους συμμετέχοντες φορείς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η επαφή με τον κόσμο στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη σημαντικών φαινομένων και θεμάτων που αφορούν τα παιδιά.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΚοινΣΕπ «Διώνη», Καραϊσκάκη 72-74, Αγία Παρασκευή, τηλ: 213 0376635, e-mail: [email protected], website, facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet