Ημερίδα για τα γυναικολογικά νοσήματα πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΠ Υγείας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ημερίδα για τα γυναικολογικά νοσήματα πραγματοποιήθηκε από το ΚΕΠ Υγείας

Ενημερωτική ημερίδα Αγωγής Υγείας με θέμα «Σύγχρονος τρόπος ζωής και γυναικολογικά νοσήματα: πρόληψη και αντιμετώπιση» που οργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία της Κύησης» (ΠΓΝ «Αττικόν») πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής.

Στην ημερίδα, στην οποία παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συμμετείχαν οι γιατροί Γ. Πατσούρας, Κ. Αλουπογιάννης, Δ. Βαιδάκης, Δ. Βενιζέλου, Ι. Γραμματικάκης, Γ. Μαρουδιάς και Μ. Μπρόζου.

Η ημερίδα ξεκίνησε με τις ακόλουθες εισηγήσεις: Οικογενειακός Προγραμματισμός-Αντισύλληψη, Καρκίνος τραχήλου μήτρας-HPV Εμβόλιο, Νεότερες τεχνολογίες στη διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και ψυχολογικές μεταβολές στην εμμηνόπαυση. Συνεχίστηκε με συζήτηση με το κοινό και ολοκληρώθηκε στο ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής και στο Δημοτικό Ιατρείο Τσακού με πληθυσμιακό προληπτικό έλεγχο-έντυπο υλικό και Test Παπανικολάου από την ομάδα των γιατρών σε γυναίκες που είχαν κλείσει τα σχετικά ραντεβού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet