8o Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους «Κορύβαντες» στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

8o Παραδοσιακό Σεργιάνι με τους «Κορύβαντες» στην Αγία Παρασκευή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Κορύβαντες» προσκαλεί το κοινό στο 8ο Παραδοσιακό Σεργιάνι με τίτλο «Ελάτε στο νησί μας να δείτε γλέντια έμορφα που λαχταρά η ψυχή σας».

Η τελική χορευτική παράσταση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 20:00, στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της Αγίας Παρασκευής.

Στην παράσταση θα χορέψουν τμήματα όλων των ηλικιών του συλλόγου, ενώ συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικοχορευτικό  ταξίδι θα είναι και ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Σεριφίων.

Την εκδήλωση αυτή θα πλαισιώσουν δύο νησιώτικες ζυγιές με τους μουσικούς:  Κοντολούρης Σπύρος– βιολί, Βαλσαμάς Aπόστολος– λαούτο, Μήτσου Πέτρος – τσαμπούνα & πνευστά, Γούναρης Γιάννης– βιολί & τραγούδι, Ρωτάς Χρήστος– λαούτο & τραγούδι, Βαϊρλή Έφη – τραγούδι, καθώς και η ομάδα χορωδίας του συλλόγου. Καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης: Ιάκωβος Πελέκης και Έφη Βαϊρλή».

Ο σύλλογος αναφέρει ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης:

  • RAVE- Λεωφ. Μεσογείων 501, Αγ. Παρασκευή 153 43.
  • ΜΠΑΡΚΑ, Π. & Σ., Ε.Π.Ε- Χαλανδρίου 18, Αγ. Παρασκευή 153 43.
  • Supermarket «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Τέλος, ο σύλλογος σημειώνει: «Με το καλό λοιπόν να ανταμώσουμε και να σεργιανίσουμε όλοι παρέα στα μονοπάτια της πλούσιας παράδοσης του τόπου μας. Όπως κάθε χρόνο θα ακολουθήσει γλέντι για όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet