Μ. Αλεφαντή προς Β. Ζορμπά: Σταματήστε να με «στοχοποιείτε» κι αναλάβατε τις ευθύνες σας
Αγία Παρασκευή

Μ. Αλεφαντή προς Β. Ζορμπά: Σταματήστε να με «στοχοποιείτε» κι αναλάβατε τις ευθύνες σας

Για «στοχοποίησή» της από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κάνει λόγο η εκπρόσωπος της Δημοτικής Παρέμβασης «Φυσάει Κόντρα». Η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Αλεφαντή κατηγορεί τον κ. Βασίλη Ζορμπά ότι διαστρέφει τις δηλώσεις που έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 6 Μαΐου, αναφορικά με την πλατεία Άη Γιάννη, προσπαθώντας να «φορτώσει» σε εκείνην τους δικούς του «ατυχείς χειρισμούς» στο θέμα.

Ειδικότερα, στις διευκρινιστικές δηλώσεις της η κ. Αλεφαντή αναφέρει:

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής επιμένει να με στοχοποιεί δημόσια. Όχι μόνο δεν μου έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα μου έχει καταλογίσει, αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησε μικρό απόσπασμα της τοποθέτησής μου στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 6ης Μαΐου 2020, επιχειρώντας να με παρουσιάσει ως εκείνη που δήθεν συκοφαντεί τον εμπορικό κόσμο της Αγ. Παρασκευής.

Αυτό που είπα, απευθυνόμενη στο Δ.Σ., είναι ότι η στοχοποίηση της περιοχής και των κατοίκων που επιχειρήθηκε αυτές τις μέρες είναι αναντίστοιχη της υπάρχουσας κατάστασης, επικαλούμενη προ δεκαετίας περιστατικά που έχουν καταγραφεί στον Τύπο. Να σημειώσω μάλιστα πως όταν μου ζητήθηκαν διευκρινίσεις από μέλη του Δ.Σ., ζήτησα επανειλημμένα τον λόγο αλλά ποτέ δεν μου δόθηκε, παρότι το δικαιούμουν.

Στην παραπάνω τοποθέτησή μου αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο κοινωνικό ζήτημα, το οποίο πρώτος ο δήμαρχος ανέδειξε μέσω δηλώσεών του σε πολλά ΜΜΕ τις προηγούμενες μέρες. Και βέβαια δεν μπορεί από κανέναν να αμφισβητηθεί ότι πρώτος ο δήμαρχος επικαλέστηκε το ζήτημα, προσχηματικά για τους δικούς του πολιτικούς λόγους. Και δεν περιορίστηκε βέβαια να το αναφέρει σε συνεδρίαση του Δ.Σ., αλλά τέθηκε επικεφαλής μια ιδιότυπης καμπάνιας δυσφήμισης της πόλης μας στα ΜΜΕ.

Έτσι, ο δήμαρχος, έχοντας αποτύχει στη διαχείριση της κατάστασης και διαπιστώνοντας το πρόβλημα που δημιούργησε με τις ενέργειές του, προσπαθεί να τα φορτώσει σε άλλους (επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, συλλογικότητες της πόλης, κατοίκους κ.ά.), χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν. Ας σταματήσει επιτέλους αυτήν την αναίτια επίθεση σε όλους και ας φροντίσει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Λυπάμαι αν εξαιτίας αυτής της πράξης τού δημάρχου προκαλούνται τυχόν παρεξηγήσεις. Για την κάλυψη κάθε γκρίζας ζώνης ως προς τις απόψεις τις δικές μου και του «Φυσάει Κόντρα» θα θέλαμε να καλέσουμε σε συνάντηση την ΕΝΕΒΑΠ και τα μέλη της, όποτε εκείνα το επιθυμούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet