«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη», απαντά η δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής στον Γ. Οικονόμου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη», απαντά η δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής στον Γ. Οικονόμου

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου, η διοίκηση του Δήμου απαντά ότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο, καθώς αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της ισχυρότερης κακοκαιρίας των τελευταίων 40 ετών.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η μετατροπή της δημοτικής παράταξης του κ. Οικονόμου Νέα Αρχή, από τον ίδιο, σε εργοστάσιο παραγωγής ανακοινώσεων, μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο κ. Οικονόμου διαθέτει άπλετο ελεύθερο χρόνο. 

Ο δήμαρχος, όμως, και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο του κ. Οικονόμου. Και για τον λόγο αυτό δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί του.

Η δημοτική αρχή έχει έναν ολόκληρο Δήμο να διοικήσει και να αντιμετωπίσει τον χειρότερο χιονιά των τελευταίων 40 χρόνων, όπως χαρακτήρισε το φαινόμενο «Μήδεια» η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τη στιγμή που όλος ο μηχανισμός του Δήμου παλεύει νυχθημερόν για να αποκαταστήσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, ο κ. Οικονόμου απολαμβάνει ποίηση, λογοτεχνία και θεατρολογία (σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή με τίτλο «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια»), στο σαλόνι του σπιτιού του και ασκεί ψηφοθηρική αντιπολίτευση, πάνω στα προβλήματα των δημοτών της πόλη μας.

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη»… Σε περίπτωση που ο κ. Οικονόμου θα ήθελε να διαβάσει και Ηρόδοτο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet