Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Από γκάφα σε γκάφα ο τέως δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Από γκάφα σε γκάφα ο τέως δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος

Νέο μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ νυν και τέως δημάρχου φαίνεται να ανοίγει με αφορμή αυτή τη φορά τον Ναό του Κοιμητηρίου Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, η δημοτική παράταξη του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, αναρωτιέται «αν έχει απομείνει κάποιος στην παράταξη του τέως δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου για να τον προστατεύει από τις συνεχείς γκάφες του, που τον εκθέτουν».

Ο λόγος είναι μία αναφορά του κ. Σταθόπουλου, ως «Κουίζ Νο 1: Είναι δυνατόν να σχεδιάζεται ένα εμβληματικό κτήριο του Δήμου μας όπως ο Ναός στο Κοιμητήριο χωρίς καμία συμμετοχή Αρχιτέκτονα; Κανονικά θα όφειλε να γίνει αρχιτεκτονικός διαγωνισμός. Αφού όμως γίνεται απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη δεν θα έπρεπε αυτός/ή να είναι Αρχιτέκτονας;».

Εις απάντηση του τέως δημάρχου, η δημοτική παράταξη του κ. Ζορμπά απαντά:

«Αφού λοιπόν του αρέσουν τα κουίζ, έχουμε κι εμείς ένα: Αφού θεωρεί ότι ο Ιερός Ναός στο Κοιμητήριο είναι εμβληματικό έργο, μπορεί να μας πει τι ενέργειες έκανε, από αυτές που όφειλε, τα πέντε ολόκληρα χρόνια που ήταν δήμαρχος, για την κατασκευή του; Η απάντηση είναι απλή, το μόνο που έκανε ήταν ανακοινώσεις. Όσον αφορά στο αν τον σχεδιάζει αρχιτέκτονας, ας κάνει υπομονή. Όταν θα κατατεθεί η μελέτη θα το μάθει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet