Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο κ. Οικονόμου κινδυνεύει να γίνει «γραφικός εμμονικός»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο κ. Οικονόμου κινδυνεύει να γίνει «γραφικός εμμονικός»

Ότι ακολουθεί «ακραία γραμμή» από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Δήμο κατηγορεί τον επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Γιώργο Οικονόμου, ο συνδυασμός του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

«Οι ακρότητες του κ. Οικονόμου εντάθηκαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Με απόλυτο αρνητισμό απέναντι σε όλα, με εμμονές, με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, καθώς και με μεθοδεύσεις για να σταματήσει κάθε ενέργεια της δημοτικής αρχής, για να μην παραχθεί έργο» σημειώνει η παράταξη του κ. Ζορμπά στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τον κ. Οικονόμου, πρώτον να φροντίσει να ενημερωθεί για το πώς λειτουργεί ο Δήμος. Εν ανάγκη, να απευθυνθεί σε μας για να τον ενημερώσουμε. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια, ιδίως όταν ο ημιμαθής νομίζει ότι είναι παντογνώστης, αυθεντία σε όλα. Δεύτερον, να σέβεται την πόλη, το μέλλον της οποίας επιχειρεί στην πραγματικότητα να υπονομεύσει. Τα προσωπικά συμπλέγματα δεν έχουν θέση στα δημοτικά δρώμενα. Και τρίτον, να σέβεται πρόσωπα και θεσμούς, των οποίων πολύ συχνά προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη. Η υπομονή έχει και όρια».

Μάλιστα, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας σημειώνει ότι εάν ο κ. Οικονόμου «δεν θέλει να ακολουθήσει τις συμβουλές μας», τότε κινδυνεύει να αποκτήσει τον χαρακτηρισμό του «γραφικού εμμονικού».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Και επειδή κάποια σύμβουλος της παράταξής του αρέσκεται στο να απαγγέλλει Καβάφη, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφιερώνουμε σε αυτήν και στον επικεφαλής της τους στίχους του ποιητή αυτού: “Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet