Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο κ. Σταθόπουλος μπορεί να μιλά για όποιον θέλει, αλλά γι’ αυτόν κανείς…
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο κ. Σταθόπουλος μπορεί να μιλά για όποιον θέλει, αλλά γι’ αυτόν κανείς…

Με σκληρές εκφράσεις απαντά η δημοτική παράταξη του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, Αγία Παρασκευή Πόλη μας, στην τελευταία ανακοίνωση του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, «θερμαίνοντας» κι άλλο την προεκλογική αντιπαράθεση στην πόλη.

Ειδικότερα, η παράταξη του δημάρχου αναφέρει:

«Διαμαρτύρεται ο τέως δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, γιατί (λέει) όταν απαντάμε στις ανακοινώσεις του -και τον αποκαλύπτουμε- τον αναφέρουμε ονομαστικά. Μάλλον θεωρεί ότι το όνομά του είναι αόρατο και δεν πρέπει να αναφέρεται, όπως αόρατη ήταν και η θητεία του, εκτός ίσως από το Facebook, όπου εκεί πράγματι το “έργο” του ήταν τεράστιο. Είναι δημόσιο πρόσωπο, βρέθηκε στη διοίκηση, άσκησε και ασκεί κριτική με ονομαστικές αναφορές, αλλά δε θέλει να ακούει το όνομά του!

Μας κατηγορεί δε για “απύθμενο θράσος”, αυτός που αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους όχι μόνο δεν τηρεί την αστική ευγένεια (ίσως δεν θεωρεί κανέναν “κύριο” ή “κυρία”, εκτός από τον εαυτό του) αλλά έχει χρησιμοποιήσει ένα σωρό υβριστικούς χαρακτηρισμούς  όπως “ψεύτης, φασίστας, βλάκας, ρουφιανούλα”, ξεπερνώντας τα όρια της ευπρέπειας και της κοσμιότητας. Τα θυμάται ή τα έχει ξεχάσει; Μετά βέβαια τις εμπαθείς και προσωπικές επιθέσεις του, “καπελώνει” και μια ποιητική βραδιά για να δείξει τον “πολιτισμό” του…

Τουλάχιστον, εμείς όταν αναφερόμαστε σε αυτόν προτάσσουμε την λέξη “κύριος” πριν το όνομά του.

Ο κ. Σταθόπουλος, του οποίου η θητεία χαρακτηριζόταν από “Λουδοβίκεια” αντίληψη, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει ότι οι πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την ιδιωτική περιουσία τους όπως αυτοί επιθυμούν. Κάποιος πρέπει να του υπενθυμίσει ότι αυτά συμβαίνουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα αν και, όπως φαίνεται, συμφωνεί και ο ίδιος με αυτές τις πρακτικές.  

Καλύτερα θα κάνει να σιωπά για το καλό του, αφού για μας είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Γιατί μιλώντας συνεχώς αποκαλύπτει πρώτον ότι πέντε χρόνια δήμαρχος δεν πήρε είδηση το τι συμβαίνει στον Δήμο και το τι προβλέπεται και δεύτερον ότι 2,5 χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έγινε σοφότερος. Το καλύτερο γι΄ αυτόν, θα ήταν να ακούσει τους συνεργάτες του που τον συμβουλεύουν να αποσυρθεί και να αναπολεί τα χρόνια της (αόρατης) “βασιλείας” του.

Μπορεί βέβαια αν θέλει, να ασχοληθεί και με την ποίηση. Ίσως κάποια στιγμή να καταλάβει “οι Ιθάκες τι σημαίνουν“…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet