Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο τέως δήμαρχος παραμένει μονάχος, στο δικό του παρελθόν
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Ο τέως δήμαρχος παραμένει μονάχος, στο δικό του παρελθόν

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχος της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο, μέσα από την οποία επέκρινε τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής όσον αφορά το τεταμένο κλίμα στην πλατεία Άη Γιάννη, η παράταξη του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, Αγία Παρασκευής η Πόλη μας, σημειώνει ότι «μας προβληματίζει τόσο η κίνησή του, όσο και η εμμονή του».

Ειδικότερα, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ο άνθρωπος που είχε τη μεγαλύτερη θητεία δημάρχου στην πόλη αλλά δεν κατάφερε, παρά τα πέντε χρόνια δήμαρχος, να αφήσει έστω κάτι φεύγοντας, εξακολουθεί να έχει εμμονές.

Δεν γνωρίζουμε το λόγο της τελευταίας ανακοίνωσής του. Είχε προηγηθεί η συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για το θέμα της πλατείας Αγίου Ιωάννου, καταλήξαμε όλοι σε κοινή θέση, με βάση τα όσα συμφωνήσαμε στην τελευταία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ δεχθήκαμε την αλλαγή μέρας και ώρας για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος. Μας προβληματίζει τόσο η κίνησή του, όσο και η εμμονή του.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Ο τέως δήμαρχος επιμένει στην ανάπλαση που είχε σχεδιάσει και απέφυγε να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση, γνωρίζοντας ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση τότε ήταν αντίθετη.

Εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι η πανάκριβη μελέτη της θητείας του γύρισε πίσω με αμέτρητες παρατηρήσεις από τη διεύθυνση Μελετών της Περιφέρειας Αττικής, όταν προσπαθήσαμε να τη σώσουμε, αναζητώντας χρηματοδότηση αντί να χρεωθούν οι δημότες. Η νέα, σωστή, μελέτη που συντάξαμε υποβλήθηκε στην Περιφέρεια, η οποία και θα χρηματοδοτήσει την ανάπλαση.

Το ποιος δυσφημεί ποιον, έχει καταστεί πια ολοφάνερο σε όλους, όπως επίσης το ποιος σαμποτάρει την όποια προσπάθεια συνεννόησης, αγόμενος και φερόμενος από τις εμμονές του. Ας μείνει μονάχος στο… παρελθόν του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet