Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Στη ζώνη της γραφικότητας ο τέως δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Στη ζώνη της γραφικότητας ο τέως δήμαρχος

«Στη ζώνη της γραφικότητας» έχει εισέλθει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, όπως τονίζει η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Με αφορμή ανακοινώσεις του τ. δημάρχου η παράταξη του νυν δημάρχου επισημαίνει τα εξής:

Η «λεπτή γραμμή»

Ο τέως δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του δεν κατάφερε να τελειώσει ούτε ένα σημαντικό έργο. Δεν κατάφερε καν να ξεκινήσει κάποιο, δεν ήταν ικανός ούτε γι΄αυτό (κάτι που ομολογεί ο ίδιος). Παρόλα αυτά διαφήμιζε με συνεχείς ανακοινώσεις του το ανύπαρκτο, το εικονικό του «έργο», προσπαθώντας να παραπλανήσει τους πολίτες. Ήταν ο κυριότερος λόγος, πέραν των άλλων, για τον οποίο οι δημότες στις εκλογές του 2019 τον αποδοκίμασαν και μάλιστα ηχηρά.

Όμως ο κ. Σταθόπουλος, που μάλλον δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί την πραγματικότητα, συνεχίζει ακόμη την τακτική της παραπλανητικής αυτοδιαφήμισης. Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί η ανακοίνωση ότι «άλλο ένα έργο μας, το 14ο Νηπιαγωγείο, προχωρά»; Τι σχέση έχει ο κ. Σταθόπουλος με το 14ο Νηπιαγωγείο; Απολύτως καμιά. Το οικόπεδο, ΟΤ 328, παραχωρήθηκε στις Κτηριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ), το έτος 2012, επί δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά, για την ανέγερση του 14ου Νηπιαγωγείου και ενός Βρεφονηπιακού Σταθμού. Για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό μάλιστα, του αφήσαμε έτοιμες τις μελέτες, με έγκριση δόμησης, κατατεθειμένες στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση. Ο κ. Σταθόπουλος και η κ. Δούρου «πάγωσαν» για πέντε (5) χρόνια την ανέγερσή του. Όσον αφορά στο 14ο Νηπιαγωγείο, είχε μπει στον προγραμματισμό των ΚΤ.ΥΠ. και όταν ήλθε η ώρα του ξεκίνησε, για ποιο «έργο» του μιλά;

Με μια άλλη ανακοίνωσή του, ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος ανακοίνωσε περιχαρής ότι λειτούργησε άλλο ένα έργο του, οι υπογειοποιημένοι κάδοι στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ιωάννου και Γιαβάση. Δεν είπε βέβαια, ότι επί ενάμιση χρόνο είχε ξεχάσει να τους ηλεκτροδοτήσει για να λειτουργήσουν, κάτι που κάναμε εμείς.

Επίσης, ο κ. Σταθόπουλος πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε άλλο ένα έργο του, η ανάπλαση των παιδικών χαρών. Πράγματι, η ανάπλαση δημοπρατήθηκε επί της δημαρχίας του με κόστος 450.000 ευρώ περίπου (και έκπτωση μόλις 1%, γεγονός πρωτοφανές) και με επιλογή των παιχνιδιών δική του. Από τότε όμως που διαπίστωσε ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από τους γονείς, γιατί τα παιχνίδια που επέλεξε ήταν τουλάχιστον προβληματικά, τηρεί «σιγήν ιχθύος». Τώρα, ούτε που θέλει να το ξέρει…

Σε κάθε περίπτωση, σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Υπάρχει μια «λεπτή γραμμή» που, όταν την περνάς εισέρχεσαι στη ζώνη της γραφικότητας. Ο τέως δήμαρχος έχει εισέλθει σ΄αυτήν προ πολλού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet