Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: O κ. Οικονόμου διέπεται από εμμονική μανία αντιπαράθεσης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: O κ. Οικονόμου διέπεται από εμμονική μανία αντιπαράθεσης

Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Οικονόμου, στην οποία ο συνδυασμός σημειώνει ότι «η δημοτική αρχή προχώρησε στη διαβούλευση του προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος 2021, αγνοώντας τις προτάσεις των παρατάξεων, των φορέων και της κοινωνίας», η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, κάνει λόγο για «εμμονική μανία αντιπαράθεσης επειδή δεν εκλέχθηκε από τους δημότες».

Ειδικότερα, η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο τώρα, η πολιτική ζωή της πόλης δηλητηριάζεται τακτικά από ακραίες θέσεις, ακραίες τακτικές, ακραία φρασεολογία, ενός ακραίων πολιτικών απόψεων ατόμου, του κ. Γιώργου Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου, προφανώς απογοητευμένος γιατί δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τα καθαρά προσωπικά του σχέδια, εκδικείται την πόλη και τους πολίτες που δεν του εμπιστεύθηκαν τις τύχες της πόλης. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει κάθε τι που σχεδιάζει για να υλοποιήσει η δημοτική αρχή με βάση το πρόγραμμά της, για το οποίο και εκλέχθηκε από τους δημότες. Η εκδικητική του αυτή επιθυμία κατέληξε σε εμμονική μανία. Συνεχείς καταγγελίες για δήθεν «σκάνδαλα», αναφορές σε δήθεν «παρανομίες», απειλές για εισαγγελείς, είναι στο καθημερινό λεξιλόγιό του μαζί με καμαρωτές φωτογραφήσεις έξωθεν των δικαστηρίων.

Φυσικά, σε τίποτε απολύτως δεν έχει δικαιωθεί έως σήμερα.

Συνεχίζει όμως είτε να καταγγέλλει είτε να προσπαθεί να ακυρώσει διάφορα έργα. Στην προσπάθειά του αυτή υποβοηθείται (για να μην πούμε ότι κατευθύνεται ή ακόμη και χρησιμοποιείται) από τον τέως δήμαρχο (που προσπαθεί να εμφανίζεται ως πολιτικά ευγενής), δεν διακρίνεται άλλωστε για την πολιτική του οξυδέρκεια, προφανώς δεν αντιλαμβάνεται  πού τον οδηγεί αυτό.

Η τελευταία ακραία πράξη του είναι ότι, λειτουργώντας μάλλον σαν στρατοπεδάρχης, κάλεσε την αντιπολίτευση, με ανακοίνωσή του, να κάνει… «κίνημα» κατά του προϋπολογισμού (Π/Υ) του έτους 2021 που συντάχτηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου και τη δημοτική αρχή! Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των προτάσεων που υποβλήθηκαν από παρατάξεις της αντιπολίτευσης (και των δικών του), μετά την πρόσκληση που τους απευθύναμε πριν από δύο μήνες, συμπεριλήφθηκαν (έστω και αν οι περισσότερες από αυτές ήταν απλά θεωρητικές, χωρίς κοστολόγηση) στον Π/Υ-2021, αφού περιλαμβάνονταν και στο δικό μας πρόγραμμα. Ποιος είναι  λοιπόν ο λόγος να προσπαθεί να μην περάσει ο Π/Υ, αφού περιλαμβάνει και δικές του προτάσεις, αν όχι η δημιουργία εντυπώσεων; Για τη δημιουργία εντυπώσεων ήταν και η ανακοίνωση του κ. Μυλωνάκη, περί δήθεν μη συναίνεσης, όταν όλες οι προτάσεις του συμπεριλήφθηκαν αυτούσιες στον Π/Υ. Όσον αφορά στον κ. Σταθόπουλο, που επί μια πεντετία ουδέποτε ζήτησε την άποψη και τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, είναι αστείο να μιλά για συναίνεση.

Φαίνεται, δυστυχώς, ότι το κάλεσμά του αυτό βρήκε απήχηση και σε άλλους επικεφαλής παρατάξεων, οι οποίοι αν και δεν κρίθηκαν κατάλληλοι από τους δημότες να διοικήσουν τον Δήμο επιχειρούν να το κάνουν με πλάγιο τρόπο. Ο καθένας όμως κρίνεται. Και η δημοτική αρχή που έλαβε την εντολή από τους δημότες να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, πραγματοποιώντας τα έργα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της πόλης και την ευημερία των πολιτών και οι αντιπολιτευόμενοι επικεφαλής που επιχειρούν να σαμποτάρουν με οποιονδήποτε τρόπο το έργο αυτό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet