Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη και Νέα Αρχή έλυσαν τη συνεργασία τους
Πολιτική

Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη και Νέα Αρχή έλυσαν τη συνεργασία τους

Λύθηκε η συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη και Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, όπως ενημερώνει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος.

Ο δημοτικός συνδυασμός Σύγχρονη Πόλη είχε συνενωθεί με τη Νέα Αρχή, προκειμένου οι δύο συνδυασμοί να κατέλθουν μαζί στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Πλέον ο συνδυασμός Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη αποχωρεί από τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, όπως επισημαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση ο κ. Αλεξόπουλος:

Κατά την περίοδο των δημοτικών εκλογών η παράταξη μας Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη συνεργάστηκε με την παράταξη Νέα Αρχή του Γιώργου Οικονόμου.

Καταφέραμε όλοι μαζί συλλογικά να εκλέξουμε 5 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους που θα αναλυθούν κατά την πραγματοποίηση του 1ου Συνεδρίου της παράταξής μας δεν κατέστη δυνατόν να εκλέξουμε εκπρόσωπό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ευχόμαστε στην παράταξη του Γιώργου Οικονόμου καλή πορεία με δυνατές παρεμβάσεις στην αίθουσα του Δ.Σ. για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη συνεχίζει πλέον ως ανεξάρτητη κίνηση πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet