Αλλάζουμε: Βαριά πολιτική ήττα για τη διοίκηση Ζορμπά στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Βαριά πολιτική ήττα για τη διοίκηση Ζορμπά στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ

«Βαριά πολιτική ήττα υπέστη η διοίκηση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020. Με ψήφους επτά κατά και έξι υπέρ είδε να καταψηφίζεται η εισήγησή της, με βάση την οποία οδηγούνταν σε απόλυση 24 εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας», σημειώνει η παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, που από την αρχή δήλωσε κάθετα αντίθετη με τη συγκεκριμένη επιλογή της διοίκησης, δεν θα πανηγυρίσει για την εξέλιξη αυτή, παρόλο που τη θεωρεί θετική για το εργασιακό μέλλον των συμπολιτών μας. Ο θεσμικός ρόλος που της ανέθεσαν οι πολίτες έναν χρόνο πριν δεν είναι να χαίρεται με τις ήττες των πολιτικών αντιπάλων της, αλλά να ελέγχει αποτελεσματικά τη διοίκηση και να προτείνει λύσεις που θα πάνε μπροστά την Αγία Παρασκευή».

«Ωστόσο, ελπίζουμε», συνεχίζει η παράταξη, «το χθεσινό πολιτικό κάζο να έπεισε τον κ. Ζορμπά ότι ούτε η αριθμητική δύναμη της παράταξής του, ούτε η σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, επιτρέπουν στη διοίκησή του να χειρίζεται τις υποθέσεις της πόλης με αιφνιδιασμούς, προχειρότητα και άρνηση κάθε συνεργασίας, με τις λοιπές δημοτικές παρατάξεις».

Τέλος, οι Αλλάζουμε επισημαίνουν:

«Καλούμε τον δήμαρχο να αλλάξει ρότα, όσο είναι ακόμη νωρίς, γιατί διαφορετικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει κι άλλες τέτοιες πολιτικές ήττες στο μέλλον, οι οποίες, εκτός από τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα που θα του προκαλέσουν (και τα οποία ελάχιστα ενδιαφέρουν την πόλη), θα έχουν άμεση επίπτωση στην απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου. Και για εμάς, τους Αλλάζουμε, πάνω απ’ όλα είναι να προσφέρουμε ωφέλιμες υπηρεσίες στους πολίτες, κάτι για το οποίο εξάλλου μας εξέλεξαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet