Αλλάζουμε: Κενές περιεχομένου οι εξαγγελίες του δημάρχου Αγ. Παρασκευής για σύνθεση και συναίνεση
Print Friendly, PDF & Email
Αγία Παρασκευή

Αλλάζουμε: Κενές περιεχομένου οι εξαγγελίες του δημάρχου Αγ. Παρασκευής για σύνθεση και συναίνεση

Η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας, αναφέρθηκε στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου και τόνισε ότι η διοίκηση του Βασίλη Ζορμπά αθετεί τις δεσμεύσεις της και λειτουργεί στη βάση των προσωπικών επιλογών του δημάρχου.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει: «Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το 2021 θα μπορούσε να είναι μια τυπική διαδικασία. Ωστόσο, για πολλοστή φορά η διοίκηση του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, απέδειξε πόσο κενές περιεχομένου είναι οι εξαγγελίες του περί συναίνεσης και σύνθεσης.

»Η παράταξή μας, Αλλάζουμε, είχε προτείνει στην περσινή εισήγηση του προϋπολογισμού συγκεκριμένες προτάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά το ψηφιακό μέλλον της πόλης μας, και ειδικότερα την ψηφιακή σύνδεση του δημότη με τις τοπικές επιχειρήσεις, που θα ενίσχυε την τοπική αγορά, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, τις οποίες η διοίκηση είχε κάνει αποδεκτές. Ωστόσο, στην αναμόρφωση που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι απλώς αποδείχθηκε ότι δεν έκανε κάτι για την υλοποίησή τους, αλλά αφαίρεσε και τα αναλογούντα ποσά από τους αντίστοιχους κωδικούς.

»Μετά από όλα αυτά η αρνητική μας ψήφος ήταν μονόδρομος. Δυστυχώς, μονόδρομος είναι και όσα θα βιώσουμε στην Αγία Παρασκευή τους επόμενους μήνες. Διοίκηση που αθετεί τις δεσμεύσεις, λειτουργεί στη βάση των προσωπικών επιλογών του δημάρχου, εμμένει να κινείται με λογική πλειοψηφίας, που όμως δεν έχει στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής – Αλλάζουμε», Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε:

«Για άλλη μια φορά βιώσαμε τι σημαίνει για τον κ. Ζορμπά η δήθεν διάθεσή του για συναινέσεις και συνθέσεις. Με όση ευκολία αποδέχθηκε τις προτάσεις μας στον περσινό προϋπολογισμό, με τόση ευκολία τις αγνόησε και τις απαξίωσε.

»Δυστυχώς, η απαξίωση αυτή δεν αφορά την παράταξή μας, αλλά την καθημερινότητα των πολιτών στην Αγία Παρασκευή. Ως παράταξη θα παραμείνουμε σταθεροί στην πολιτική με την οποία διεκδικήσαμε την ψήφο των συνδημοτών μας. Θα συνεχίσουμε να ασκούμε υπεύθυνη, νηφάλια και ουσιαστική αντιπολίτευση. Χωρίς γενικόλογες καταγγελίες, μακριά από συμφέρουσες ισορροπίες και… βολικά “παρών”, εμείς, οι Αλλάζουμε, θα επιμένουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος για να διοικηθεί η Αγία Παρασκευή. Κι αυτός είναι ο δρόμος των προτάσεων, των συνθέσεων και των συναινέσεων, που πραγματικά θα δώσει στην πόλη μας το θετικό πρόσημο που χρειάζεται».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet