Αλλάζουμε: Ο «γνωστός» κ. Ζορμπάς… ξαναχτύπησε
Πολιτική

Αλλάζουμε: Ο «γνωστός» κ. Ζορμπάς… ξαναχτύπησε

Στη ματαίωση της χθεσινής (18/11) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη.

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει ότι ο δήμαρχος, Βασίλης Ζομρπάς, με τη σύμπραξη της προέδρου του Δ.Σ., Ευ. Καψοκεφάλου, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μη γίνει η συνεδρίαση. Παράλληλα οι Αλλάζουμε απαντούν στην εμπρηστική, όπως τονίζουν, ανακοίνωση του δημάρχου, τονίζοντας ότι «αφήνουν το “σόου” σε εκείνον».

Συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη ματαίωση της συνεδρίασης:

«Μέχρι περίπου τις 18:30 (με ώρα έναρξης της συνεδρίασης τις 18:00) η πρόεδρος του Δ.Σ. δεν απαντούσε ξεκάθαρα στους επικεφαλής των τεσσάρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το εάν θα θέσει για συζήτηση την εναλλακτική πρότασή μας για τα δημοτικά τέλη, που προέβλεπε μηδενικές αυξήσεις για τους κατοίκους και μείωση 20% για τους επαγγελματίες. Γεγονός που μας ανάγκασε να απέχουμε από τη συνεδρίαση, προσπαθώντας να διασφαλίσουμε ότι η πρότασή μας θα συζητηθεί και θα μπει σε ψηφοφορία στο σώμα. Μετά τη δημόσια δέσμευση της προέδρου ότι θα συζητηθούν και οι δύο προτάσεις, αναμένουμε σε λίγες ώρες την εκ νέου συνεδρίαση για να φανεί ποιοι ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της πόλης μας και ποιοι όχι.

Όσο για την εμπρηστική δήλωση του κ. Ζορμπά ότι “λακίσαμε” δεν μας ξαφνιάζει. Έχουμε συνηθίσει το ύφος του και τουλάχιστον η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε δεν έχει σκοπό να τον ακολουθήσει. Για εμάς προέχει η ουσία και το συμφέρον των συνδημοτών μας.

Ήμασταν και θα παραμείνουμε παρόντες στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε το καλό της Αγίας Παρασκευής. Αφήνουμε το “σόου” σε εκείνον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet