Αλλάζουμε: Πώς θα ενισχύσουμε την ασφάλεια στην Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Αλλάζουμε: Πώς θα ενισχύσουμε την ασφάλεια στην Αγία Παρασκευή

Το πρόγραμμά της για το θέμα της ασφάλειας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, «Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν στην τύχη τους τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, περιμένοντας τα πάντα από την πολιτεία».

Η ακριβής ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:

«Το καθημερινό αστυνομικό δελτίο, δυστυχώς, είναι γεμάτο με συμβάντα παραβατικότητας και εγκληματικότητας και στην πόλη μας. Το θέμα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας των πολιτών, αλλά και η προστασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, είναι γενικότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δήμοι θα πρέπει να μένουν με σταυρωμένα χέρια.

Μια υπεύθυνη δημοτική αρχή οφείλει και μπορεί να λαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που θα εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους και θα λειτουργούν αποτρεπτικά για την εκδήλωση κάθε είδους παραβατικότητας.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης δεν έχουν σκοπό να αφήσουν στην τύχη τους τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, περιμένοντας τα πάντα από την πολιτεία. Αντιθέτως, έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για την ασφάλεια στην πόλη, το οποίο και περιλαμβάνει:

  • Βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μέσω της αναβάθμισης του οδοφωτισμού.
  • Λειτουργία και επαρκής στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας.
  • Διεύρυνση της συνεργασίας με το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και παροχή διευκολύνσεων (π.χ. δωρεά οχημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού).
  • Σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας για τη φύλαξη κοινόχρηστων χώρων, σχολείων, παιδικών χαρών και δημοτικών κτιρίων.
  • Εγκατάσταση συστήματος καμερών ασφαλείας σε δημοτικά ακίνητα.
  • Ενεργοποίηση συστήματος Ατομικής Ειδοποίησης – Alert έκτακτης ανάγκης.
  • Το να ζούμε, να εργαζόμαστε, να κινούμαστε και να διασκεδάζουμε με ασφάλεια στην Αγία Παρασκευή δεν είναι ουτοπικός στόχος, αλλά εφικτή πραγματικότητα. Θέλει όμως σχέδιο, γνώση και όρεξη για δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet