Αλ. Μουστόγιαννης για αποχώρηση Β. Πιπίλα: Δεν υπήρξε ποτέ ενεργό μέλος της παράταξής μας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης για αποχώρηση Β. Πιπίλα: Δεν υπήρξε ποτέ ενεργό μέλος της παράταξής μας

Διαψεύδει ότι κ. Βικτωρία Πιπίλα υπήρξε ενεργό μέλος της παράταξης Αγία Παρασκευή μια Γενιά Μπροστά ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Αφορμή της διάψευσης είναι ανακοίνωση της ίδιας που διακινήθηκε νωρίτερα στα τοπικά ΜΜΕ, με την οποία ενημέρωνε ότι αποχωρεί από τον πραναφερόμενη παράταξη και προσχωρεί στην παράταξη του κ. Φώτη Αλεξόπουλου, Αγία Παρασκευή-Σύγχρονη Πόλη.

Στην ανακοίνωση του κ. Μουστόγιαννη αναφέρονται τα εξής σχετικά με το όλο θέμα:

Με μεγάλη μας απορία είδαμε στο διαδίκτυο δήλωση αποχώρησης από την παράταξή μας και προσχώρησης σε άλλη παράταξη της πόλης μας. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας διάλεξαν κάποιοι να δηλώσουν την αποχώρηση και ταυτόχρονη προσχώρηση σε άλλη παράταξη, παραπληροφορώντας τους πολίτες αλλά και αναγνώστες των ειδησεογραφικών σάιτ.

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η συγκεκριμένη κυρία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος το 2014!!! με τον συνδυασμό μας ως συνεργαζόμενη με πρώην δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος διεγράφη από την παράταξή μας πριν καν τη διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών του 2014. Επίσης, η συγκεκριμένη κυρία δεν διέμενε καν στην Αγία Παρασκευή και δεν υπήρξε ποτέ ενεργό μέλος της παράταξής μας.

Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί και να μην παραπληροφορούμε τους πολίτες με ψευδείς ανακοινώσεις.

Αποδεικνύουμε την παραπληροφόρηση του κυρίου Αλεξόπουλου όσον αφορά τη δήθεν αποχώρηση της κυρίας Πιπίλα από την παράταξή μας παραθέτοντας το ψηφοδέλτιό μας σε φωτογραφία του 2019, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη δεν ήταν υποψήφια μαζί μας στις προηγούμενα εκλογές, αλλά στις δημοτικές του 2014! Τώρα γιατί το θυμήθηκαν 7 χρόνια μετά είναι άξιο απορίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet