Αλ. Μουστόγιαννης: H πρόταση των λοιπών παρατάξεων για Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 ενώνει το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: H πρόταση των λοιπών παρατάξεων για Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα 2021 ενώνει το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, για την ψήφιση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2021, ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σημειώνει ότι «η πρόταση των λοιπών παρατάξεων ενώνει το Σώμα και μπορεί να ψηφιστεί από όλους, ώστε να στείλουμε το μήνυμα στους πολίτες ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πράττουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια και μόνο».

Ειδικότερα, ο κ. Μουστόγιαννης αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Την Τετάρτη το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2021.

Ο δήμαρχος της πόλης είχε την μεγάλη ευκαιρία να ενώσει όλους τους πολίτες μέσω των δημοτικών παρατάξεων και μέσα από πραγματική διαβούλευση και συζήτηση να διαμορφώσουμε μια κοινή πρόταση.

Μετά από συνολική δουλειά των επικεφαλής και στελεχών τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης καταθέσαμε εναλλακτική πρόταση για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2021.

Προσπαθήσαμε και δεν μειώσαμε στην ουσία της προτάσεις του κ. Ζορμπά και της δημοτικής αρχής, αλλά ενισχύσαμε έργα τα οποία θεωρούμε αναγκαία στην πόλη.

Η πρόταση μας ενώνει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και μπορεί να ψηφιστεί από όλους ώστε να στείλουμε το μήνυμα στους πολίτες ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο πράττουμε με αυτοδιοικητικά κριτήρια και μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet