Ανακοίνωση – «προοίμιο» ανεξαρτητοποίησης(;) της Έφης Καψοκεφάλου από την παράταξη Ζορμπά
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ανακοίνωση – «προοίμιο» ανεξαρτητοποίησης(;) της Έφης Καψοκεφάλου από την παράταξη Ζορμπά

Με μια ανακοίνωση, που ευλόγως θα μπορούσε να θεωρηθεί ως… προοίμιο ανεξαρτητοποίησής της, η δημοτικής σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Έφη Καψοκεφάλου ουσιαστικά εξηγεί γιατί αποχωρεί μερικές φορές από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή ψηφίσει «κόντρα» στις επιλογές της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Η ανακοίνωση της κ. Καψοκεφάλου που ακολουθεί είναι ίσως ενδεικτική των επόμενων πολιτικών βημάτων της.

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε ήδη στην πόλη μας! Η κάθε παράταξη και οι νέοι πολιτικοί δημοτικοί συνδυασμοί και οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και αυτοί και που σχεδιάζουν να είναι υποψήφιοι τον ερχόμενο Μάιο, ΟΛΟΙ βάζουν τα δυνατά τους για να αποδυναμώσουν τον «λόγο» και την επιρροή των πολιτικών τους αντιπάλων! Αυτό είναι, πια, απόλυτα αισθητό και βασικά κατανοητό… και γι αυτό θα «γράφονται και θα λέγονται» πολλά..!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, αρκετές φορές, στα  16 χρόνια της δημοτικής μου παρουσίας, έχω διαφωνήσει με τις πολιτικές αποφάσεις της παράταξής μου ή  και με τον επικεφαλής μας, λίγες φορές έχω διαφοροποιηθεί δημόσια στην ψηφοφορία θεμάτων του Δ.Σ. και ακόμα λιγότερες φορές έχω κατορθώσει να αλλάξω τη γνώμη της πλειοψηφίας της παράταξης. Η άποψή μου πάντα ακουγόταν και συνεχίζεται να ακούγεται, αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι σε όλες τις παρατάξεις «ο μαέστρος και το πρώτο βιολί» δίνουν τον τόνο και διευθύνουν την «ορχήστρα»!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… τα λόγια μου αυτά δηλώνουν, με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό, πως έτσι έχουν τα πράγματα και στη δική μας παράταξη. Επομένως, κάποιες φορές αποχωρώ από την ψηφοφορία του Δ.Σ. για να μην εναντιωθώ στην επιλογή της παράταξης και κάποιες άλλες φορές ψηφίζω διαφορετικά.

Η εικόνα της ενωμένης παράταξης κόντρα στην προσωπική μου άποψη!

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet