Α. Μουστόγιαννης: Μέλη του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής έχουν κάνει την «κυβίστηση» καθημερινό τους χόμπι
Πολιτική

Α. Μουστόγιαννης: Μέλη του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής έχουν κάνει την «κυβίστηση» καθημερινό τους χόμπι

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά», δημοτικός σύμβουλος, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σημειώνει ότι στη συνεδρίαση της Τετάρτης 13/5 του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή του κατέθεσε ψήφισμα προς το Σώμα, το οποίο, όπως αναφέρει στηρίζει την απόφαση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, να κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννου κατά τις ώρες 21:00 έως 6:00, για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο κ. Μουστόγιαννης συμπληρώνει ότι «περιμέναμε το ψήφισμα να περάσει ομόφωνα, αφού πιστεύαμε ότι όλες οι παρατάξεις πρέπει, πρωτίστως οι ίδιες, να δίνουν το παράδειγμα τήρησης των συστάσεων σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία των συμπολιτών μας».
Και όμως, προσθέτει, «με μεγάλη μας λύπη το ψήφισμα με ψήφους 9 υπέρ και 13 κατά δεν πέρασε, καθώς κάποιοι επέλεξαν το “απέχω”».

Η παράταξη του κ. Ζορμπά, σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος, «ψήφισε την πρότασή μας εκτός του κ. Λέκκα που απουσίαζε, ενώ η κ. Δάβαρη, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, παρότι έκανε δηλώσεις τις προηγούμενες μέρες περί προστασίας της υγείας των συμπολιτών μας, ψήφισε απέχω, όπως και ο άμισθος αντιδήμαρχος Νεολαίας, Ν. Ζόμπολας, ο οποίος είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια και διαλαλούσε ότι προέχει η Υγεία».

Όσο για τις παρατάξεις Σταθόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ), Μυλωνάκη (ΚΙΝΑΛ), Γκιζιώτη (ΚΚΕ) και Αλεφαντή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ο κ. Μουστόγιαννης σημειώνει ότι ψήφισαν αρνητικά, ενώ προσθέτει ότι «η παράταξη του κ. Οικονόμου (Ν.Δ.) δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία».

Τέλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά» αναφέρει τα εξής:

«Αλήθεια, κάποιοι από τους παραπάνω, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει την κυβίστηση καθημερινό τους χόμπι, τι θέλουν επιτέλους; Η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας απέχει στις συστάσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας; Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας, στα κανάλια μιλάει υπέρ της απόφασης του υπουργού, αλλά στο ψήφισμα απέχει;

»Η κοινωνία απαιτεί ειλικρίνεια και σταθερότητα και όχι άλλα να λέμε τη μια στιγμή και άλλα την άλλη. Χθες είχαμε ευκαιρία να δείξουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρώτα εμείς οι αιρετοί καλούμαστε να δείχνουμε τη στάση που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες. Εμείς θα είμαστε με τον πολίτη και αυτή τη στιγμή τονίζουμε ότι προέχει η υγεία των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet