Βασίλης Ζορμπάς: Οι πολίτες αποδοκίμασαν τη διοίκηση «της απόλυτης απραγίας» του κ. Σταθόπουλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Βασίλης Ζορμπάς: Οι πολίτες αποδοκίμασαν τη διοίκηση «της απόλυτης απραγίας» του κ. Σταθόπουλου

Σε μήνυμά του μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, αφού ευχαριστεί του συνδημότες του για τη συμμετοχή τους στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, επισημαίνει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα καταδικάζει «την έλλειψη σοβαρού έργου» από τη διοίκηση του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο κ. Ζορμπάς ζητά από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να τον εμπιστευθούν και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ώστε η πόλη «να αλλάξει σελίδα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το μήνυμα του τέως δημάρχου:

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής που προσήλθαν και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και μας αναδείξατε πρώτη δύναμη. Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών αποδεικνύει ότι ο λαός της Αγίας Παρασκευής έχει πλέον αντιληφθεί την έλλειψη σοβαρού έργου της σημερινής δημοτικής αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου και τα πέντε χρόνια που πήγαν χαμένα. Αντίστοιχα ανέθεσε στην παράταξή μας την ευθύνη να καλύψουμε αυτό το κενό, ενθυμούμενοι ότι εμείς είμαστε άνθρωποι της πράξης και των έργων, όπως έχουμε αποδείξει στη δημοτική θητεία μας.

Οι πολίτες, έμπρακτα και ηχηρά, αποδοκίμασαν τον κ. Σταθόπουλο που επίσημα στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν το κρύβει, τον δήμαρχο της πενταετούς απόλυτης απραγίας. Ο κ. Σταθόπουλος δεν σχεδίασε, δεν χρηματοδότησε και δεν ξεκίνησε ούτε ένα έργο στην πόλη μας, όπως προσπάθησε να μας πείσει, γεγονός που έγινε αντιληπτό και καταδικάστηκε από τους πολίτες.

Είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία με όλους εσάς τους πολίτες, σε όποια παράταξη και αν ανήκετε, ζητώντας την εμπιστοσύνη σας για την επόμενη Κυριακή, για να «γυρίσει σελίδα» η ζωή στην Πόλη. Είμαστε η παράταξη που εγγυάται την πρόοδο του Δήμου, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση, με απόλυτη διαφάνεια, όλων των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Την επόμενη Κυριακή πρέπει να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες, αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Να μη λείψει κανείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet