Β. Ζορμπάς: «Να αυξήσει το εισόδημά του θέλει ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ»
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: «Να αυξήσει το εισόδημά του θέλει ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ»

Τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρη Παπαμιχαήλ κατηγορεί ότι προσπαθεί να αυξήσει τα εισοδήματά του με χρήματα του Δήμου, ο τέως δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Ζορμπάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζορμπάς σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι ο κ. Παπαμιχαήλ πρόκειται να εκπροσωπήσει, επ αμοιβή, ως δικηγόρος τον Οργανισμό, ανάθεση για την οποία ο τ. δήμαρχος ζητεί την παραίτηση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Τα νέα ήθη της νέας διοίκησης

Μετά την ψήφιση της αύξησης της αποζημίωσης (μισθού) της προέδρου και της αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου (ΠΑΙΣΔΑΠ), κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και κ. Σοφίας Αϊδίνη αντιστοίχως, κατά 35% περίπου, άλλος ένας πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου βρήκε τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά του με χρήματα του Δήμου.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, προσέλαβε με αμοιβή τον εαυτό του, ως νομικό εκπρόσωπο σε δύο υποθέσεις του Οργανισμού. Την ανάθεση αυτή στον εαυτό του, την έκανε χωρίς προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τη μέθοδο του «έκτακτου και κατεπείγοντος». Τη νομιμοποίησαν δε, εκ των υστέρων, με την ψήφο τους τα μέλη του Δ.Σ. της παράταξης του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Τα μέλη αυτά, για να τα γνωρίζουν και οι δημότες, είναι οι κ.κ.: Δ. Βαλασιάδης, Ι. Καραγιαννάκης, Αικ. Πρωτοσυγκελίδου-Φλατσούση, Π. Σταύρου, Π. Παναγάκος, Δ. Καφατάκης και Στ. Ψύλλα

Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη σε κάθε έννοια πολιτικού ήθους και αφήνει έκθετους τόσο τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ που την έλαβε, όσο και όσους τη νομιμοποίησαν εκ των υστέρων. Περισσότερο όμως εκθέτει τον δήμαρχο κ. Γ. Σταθόπουλο γιατί όχι μόνο ανέχεται αλλά και εκτρέφει τέτοιες νοοτροπίες. Περιμένουμε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμο Βλάχο, να ζητήσει την παραίτηση του δημάρχου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet