Β. Ζορμπάς: Πρώτα θα χτίσουμε τη συναίνεση και μετά θα προχωρήσουμε σε συνδιοίκηση στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Πρώτα θα χτίσουμε τη συναίνεση και μετά θα προχωρήσουμε σε συνδιοίκηση στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Το «σχεδόν ανύπαρκτο έργο της δημοτικής του αρχής και το αντικυβερνητικό μέτωπο που εισέπραξε ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του απερχόμενου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλου, όπως εκτιμά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν υπήρχε κανένα έργο που να σχεδίασε και να υλοποίησε η παρούσα δημοτική αρχή. Το αποτέλεσμα των εκλογών στην πόλη μας είναι απόδειξη ότι ο κόσμος δεν μπορεί να τρώει κουτόχορτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει την προσπάθεια για συνεργασίες πάνω σε προγραμματικές θέσεις και σε έργα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καταφέρει να διοικηθεί η πόλη στις νέες συνθήκες που φέρνει η απλή αναλογική.

«Πρώτα θα χτίσουμε τη συναίνεση και μετά θα προχωρήσουμε σε συνδιοίκηση του Δήμου», ξεκαθάρισε με νόημα προς τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις ο Βασίλης Ζορμπάς.

Τέλος, έθεσε ως προαπαιτούμενα για συμφωνία – συνδιοίκηση την τροποποίηση του ΟΕΥ του Δήμου, τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, την ανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, την εφαρμογή ελεγχόμενης στάθμευσης, τη εκπόνηση μελέτης για αθλητικό κέντρο, την ανέγερση του δημαρχείου, τη δημιουργία αθλητικού πολυχώρου και τη λειτουργία δομής κακοποιημένων γυναικών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ζορμπά στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet