Β. Ζορμπάς: Τα «fake news» του κ. Σταθόπουλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Τα «fake news» του κ. Σταθόπουλου

Για «fake news» από πλευράς του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, τ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Αφορμή η «βόλτα» του νυν δημάρχου, μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, στον ποδηλατόδρομο του Κοντόπευκου. Ο κ. Ζορμπάς κάνει λόγο για «σκηνοθετημένο, για προεκλογικούς λόγους, βίντεο» στο οποίο ο δήμαρχος και η περιφερειάρχης «εμφανίζονται σαν οι σχεδιαστές και εκτελεστές του μεγάλου αυτού έργου». «Παραγκωνίζοντας», όπως επισημαίνει, «τους πραγματικούς συντελεστές Γιάννη Σγουρό, Βασίλη Γιαννακόπουλο και Βασίλη Ζορμπά».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Τα «fake news» του κ. Σταθόπουλου

Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια (22 Οκτωβρίου 2013), επισκέφθηκε την πόλη μας ο τότε περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός και μαζί με τον τότε δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά και συνεργάτες τους περιηγήθηκαν το Κοντόπευκο, όπου θα εκτελείτο το έργο «Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου – Δίκτυο Ποδηλατοδρόμων» συνολικού μήκους 7,8 χιλιομέτρων, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ μέσω της Περιφέρειας Αττικής ύψους 9.500.000 ευρώ.

Το έργο αυτό είχε διεκδικήσει από την Περιφέρεια, η δημοτική Αρχή του δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου και είχαν συνταχθεί οι σχετικές μελέτες. Εμείς, ως δημοτική Αρχή, διεκδικήσαμε δυναμικά τη δημοπράτησή του και το επιτύχαμε.

Στις 13 Νοεμβρίου 2013, παρουσία των τότε υπουργών κ.κ. Κωστή Χατζηδάκη και Γιάννη Μανιάτη και του τότε δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του τότε περιφερειάρχη και της αναδόχου εταιρείας και το έργο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013.

Όμως ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, σε απόλυτη συνεννόηση με την ομοϊδεάτισσά του, επίσης απερχόμενη, περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, προσπαθούν με ανέντιμους τρόπους να σφετεριστούν κάτι στο οποίο δεν είχαν καμία συμμετοχή. Σε σκηνοθετημένο, για προεκλογικούς λόγους, βίντεο που κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου 2018, εμφανίζονται και οι δύο σαν οι σχεδιαστές και εκτελεστές του μεγάλου αυτού έργου. Παραγκωνίζοντας τους πραγματικούς συντελεστές Γιάννη Σγουρό, Βασίλη Γιαννακόπουλο και Βασίλη Ζορμπά.

Κατανοούμε τον κ. Σταθόπουλο. Επειδή επί 4 χρόνια σαν δήμαρχος δεν κατάφερε να προσθέσει κάτι στην πόλη, προσπαθεί να εμφανίσει σαν δικό του το έργο των προκατόχων του. Και επιπλέον, ελάχιστους μήνες προ των εκλογών, προσπαθεί να εξαπατήσει τους δημότες με εξαγγελίες  έργων ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία όμως (τι βολικό) δήθεν θα γίνουν ΜΕΤΑ τις εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet