Β. Ζορμπάς: Όλα έχουν ένα όριο, ακόμη και το θράσος κ. Σταθόπουλε
Πολιτική

Β. Ζορμπάς: Όλα έχουν ένα όριο, ακόμη και το θράσος κ. Σταθόπουλε

Για «θράσος» από πλευράς του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, κάνει λόγο ο τ. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου για την έκδοση της άδειας δόμησης νέου παιδικού σταθμού στα Πευκάκια.

Ο κ. Ζορμπάς, επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στις εκλογές του Μαΐου 2019, τονίζει ότι «επί τεσσεράμισι χρόνια ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος είχε το συγκεκριμένο θέμα “παγωμένο”».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Β. Ζορμπά:

Όλα έχουν ένα όριο, ακόμη και το θράσος

Είναι γνωστή η τακτική του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου να οικειοποιείται έργο των προκατόχων του. Το κάνει τεσσεράμισι χρόνια τώρα και είναι φυσιολογικό, αφού δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι που η δική του δημοτική Αρχή ξεκίνησε και τελείωσε.

Με συχνές ανακοινώσεις του, αναφέρεται στο ΕΠΑΛ (πρώην «Μπαρμπίκα») σαν να είναι δικό του κατόρθωμα, ενώ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έργο των Κτηριακών Υποδομών (ΚΤ.ΥΠ., πρώην ΟΣΚ) και ο ίδιος δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως συμβολή.

Με την τελευταία του ανακοίνωση, με περίσσιο θράσος αναφέρεται στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Ο.Τ. 328  στα Πευκάκια (οδός Αγίου Βασιλείου). Και αναφέρει ως νέο του κατόρθωμα την έκδοση άδειας δόμησης. Ίσως έχει τύψεις γιατί φέτος, λόγω της παροιμιώδους πλέον αναποτελεσματικότητας και αδιαφορίας τους, αυτός και η διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ, κατάφεραν να αφήσουν έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς 200 περίπου παιδάκια. Να του θυμίσουμε όμως, ότι παράλληλα με τον Βρεφονηπιακό Σταθμό που μέσα σε μόλις 3 χρόνια κατασκευάσαμε και του παραδώσαμε έτοιμο, το 2014 του παραδώσαμε και μια έτοιμη μελέτη, με άδεια δόμησης και κατατεθειμένη για χρηματοδότηση, για έναν ακόμη Βρεφονηπιακό Σταθμό: Αυτόν στην οδό Αγίου Βασιλείου, αυτόν που αναφέρει στην τελευταία ανακοίνωσή του. Αν θεωρεί κατόρθωμα δικό του και του κ. Κονταξή (τον οποίο και ευχαριστεί χωρίς λόγο), ότι επί τεσσεράμισι χρόνια είχαν το θέμα «παγωμένο» (γιατί είχαν σαν μοναδικό τους σκοπό την «αγορά του αιώνα», τη βίλα «Ιόλα») τότε χάρισμά τους.

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, ο απερχόμενος δήμαρχος πανικοβάλλεται. Και όσο περισσότερο πανικοβάλλεται, τόσο περισσότερο ανακαλύπτει διάφορα «έργα» του. Ίσως σε λίγο καιρό, να ανακοινώσει σαν δικό του «έργο» και την Ακρόπολη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet