Γ. Μυλωνάκης: Η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική
Πολιτική

Γ. Μυλωνάκης: Η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική

Ενημέρωση για θέματα που αφορούν στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού (ΣΠΑΥ) είχε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, στο πλαίσιο συνάντησης-ενημέρωσης που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος, στο δημαρχείο της πόλης, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, οι εκλεγμένοι δήμαρχοι Καισαριανής κ. Ηλίας Σταμέλος, Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος, Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, Δάφνης – Υμηττού κ. Νίκος Τσιλιφής, καθώς και εκπρόσωποι των εκλεγμένων δημάρχων Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα και Ζωγράφου κ. Τίνας Καφατσάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι νέο-εκλεγέντες δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν πλήρη απολογισμό των δράσεων του ΣΠΑΥ το περασμένο διάστημα και να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες δράσεις της επόμενης περιόδου.

Μετά τη συνάντηση ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δήλωσε: «Είχαμε σήμερα από τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Συνδέσμου, για την οποία και τον ευχαριστούμε. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, για εμάς ο Υμηττός αποτελεί πολύτιμη περιβαλλοντική κληρονομιά, την οποία οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναβαθμίζουμε, ώστε να την κληροδοτήσουμε ακέραια στις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet