Γ. Μυλωνάκης: 6 άμεσα βήματα για να Αλλάξουμε το Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Γ. Μυλωνάκης: 6 άμεσα βήματα για να Αλλάξουμε το Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής

Στο πλαίσιο της δράσης «Μιλάμε με τις γειτονιές», τα μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αγίας Παρασκευής «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης βρέθηκαν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Κοντόπευκο για να συζητήσουν με τους κατοίκους πώς «θα Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γ. Μυλωνάκης, ξεκίνησε τη συζήτηση και την παρουσίαση των θέσεων των Αλλάζουμε λέγοντας ότι «επιβάλλεται να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και να μην συμβιβαστούμε με τη διαχείριση μιζέριας των τελευταίων οκτώ ετών». Όπως τόνισε, «οι διοικήσεις Γ. Σταθόπουλου και Β. Ζορμπά αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, οι οποίες, χωρίς πρόγραμμα και όραμα,  πήγαν την πόλη πίσω» και πρόσθεσε: «Όμως οι καιροί άλλαξαν, όπως αλλάζουν και οι πόλεις στην Ευρώπη. Στόχος των “Αλλάζουμε” είναι μια πόλη για όλους, που θα συμπεριλαμβάνει, θα εμπλέκει και θα ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις της, που θα συνδέεται με την πραγματική ζωή και την πραγματική οικονομία».

Εστιάζοντας στην περιοχή του Κοντoπεύκου, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι είναι ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα: 

  1. Η βελτίωση, διαφύλαξη και επέκταση του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης του Κοντoπεύκου και η δημιουργία πρόσθετου δικτύου ήπιας κυκλοφορίας.
  2. Η μελέτη και εφαρμογή σχεδίου για την εκτροπή της διαμπερούς κυκλοφορίας χωρίς χατίρια και εξυπηρετήσεις.
  3. Η ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών με επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας και η συνολική αναβάθμιση του οδοφωτισμού.
  4. Η προστασία της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής από την επιβάρυνση λόγω των σταθμών ΜΕΤΡΟ με αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία και άλλους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.
  5. Η αξιοποίηση της βίλας Ιόλα και η εφαρμογή πλάνου βιωσιμότητας και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
  6. Η ενίσχυση και βελτίωση των δημοτικών ιατρείων και των υπόλοιπων κοινωνικών δομών που υπολειτουργούν.

«Οι Αλλάζουμε είναι ανοιχτοί σε εποικοδομητική κριτική και προτάσεις» δήλωσε ο Γιάννης Μυλωνάκης, στέλνοντας το μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής ότι «η κάλπη είναι μια συνάντηση για το μέλλον μας και ζητάμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για να αλλάξουμε όλα όσα μπορούμε».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη της δημοτικής παράταξης διένειμαν στους παραβρισκόμενους και την εφημερίδα-πρόγραμμα των Αλλάζουμε.

Στη συνάντηση με τους κατοίκους του Κοντοπεύκου παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Γιάννης Λογοθέτης, Ελισάβετ Πετσατώδη, Κώστας Χατζηανδρέου και Άννα Γάκη, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Αθανασίου, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Πέτρος Διακογιάννης, Βασίλης Κάκκος, Δημήτρης Καλόγριας, Ορέστης Κύρτσης, Όλγα Κυπριώτη, Γιάννης Λαβδιώτης, Ηλίας Μπακόλας, Τάσος Μπομπόνης, Τάνια Νικολούλια, Γιάννης Παλαμίδας, Απόστολος Παναγιώτου, Γιώργος Σάρρας, Λαμπρινή Σιούλα και Μάκης Τάρλας.

Ο συνδυασμός ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Πρασσά για τη φιλοξενία του στο «Κοράλι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet