Γ. Οικονόμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει «πλιάτσικο» στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει «πλιάτσικο» στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην εισαγωγική ομιλία του, ο κ. Οικονόμου έδωσε το στίγμα της παράταξης και δεσμεύτηκε για εποικοδομητική αντιπολίτευση. Επίσης, «έριξε φως» σε γεγονότα και περιστατικά που αφορούν στο διάστημα προ των εκλογών, καθώς και στο κρίσιμο διάστημα πριν τη δεύτερη Κυριακή. 

Ειδικότερα, έκανε λόγο για «συμφωνίες προγραμματικής σύγκλισης και συνδιοίκησης που δεν τηρήθηκαν», για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη, όπως η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, η ανάπλαση της πλατείας του Άη Γιάννη, για «τα λάθη και τις παραλείψεις διαχρονικά στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου», «για τις αδυναμίες της σημερινής διοίκησης» και πολλά άλλα.

Ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή έδωσε βαρύτητα σε θέματα χρηστής διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, λέγοντας με έμφαση: «Έχω αφήσει την κομματική μου ταυτότητα στην άκρη, δεν θ’ αφήσω τίποτε στην τύχη, θα ελέγχουμε και θα ενημερώνουμε τους πάντες, κανείς δεν θα κάνει πλιάτσικο στον Δήμο και στα νομικά του πρόσωπα και θα κάνω τα πάντα ώστε να αποκατασταθεί η περιουσία του Δήμου».

Τέλος, συνεχάρη τα στελέχη του, που έμειναν πιστά σε αρχές και αξίες και δεν υπέκυψαν «σε ανέντιμες προτάσεις ανεξαρτητοποίησης, με αντάλλαγμα έμμισθες θέσεις ευθύνης», εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «κάθε μέρα η Νέα Αρχή κερδίζει την εμπιστοσύνη των δημοτών», ενώ προανήγγειλε νέες προσχωρήσεις στελεχών στην παράταξη.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Τιμολέων Κωστόπουλος, Βάνα Νικολακοπούλου, Δημήτρης Ρέγας, Δημήτρης Κονταξής, ο οργανωτικός Γραμματέας της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή, Στέφανος Νικήτας Σταματελόπουλος (Νικηταράς) και πολλά στελέχη.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Γιάννα Αναστασιάδου, επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Νέας Αρχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet