Γ. Οικονόμου: Θα δίνω καθημερινές μάχες για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Θα δίνω καθημερινές μάχες για μια καλύτερη Αγία Παρασκευή

Σε καφέ της Αγίου Ιωάννου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Στην εκδήλωση, που συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική με συνδημότες καλλιτέχνες, έδωσαν το «παρών» άτομα του πολιτικού κόσμου, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της παράταξης και πολλοί φίλοι.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Οικονόμου, αφού ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και ευχαρίστησε τους φίλους για την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους, αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης (κυκλοφοριακό, στάθμευση, αυξημένη παραβατικότητα, ελλείψεις σε βασικές υποδομές όπως σχολεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας κ.λπ.) και τόνισε την ανάγκη για ασφαλείς δρόμους και πεζοδρόμια, χώρους πρασίνου, ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών, στήριξη ευπαθών ομάδων, ενίσχυση φορέων και συλλόγων του Δήμου. Υποσχέθηκε δε να συνεχίσει να δίνει «καθημερινές μάχες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και να ενημερώνει με σεβασμό και υπευθυνότητα τους πολίτες, με έναν και μοναδικό στόχο: Να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής, με πρόγραμμα, προτεραιότητες και στόχους».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Πευκακίων, π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Βορείου Τομέα Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης, στον οποίο έπεσε και το φλουρί, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μίνα Μουχτούρη, Βάνα Νικολακοπούλου και Δημήτρης Ρέγας, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Βασίλης Γιαννακόπουλος και οι πολιτευτές της Ν.Δ. Φαίνη  Χατζηαθανασιάδου (πρόεδρος κοινότητας Ψυχικού) και ο συμπολίτης Σάκης Ιωαννίδης, οι υποψήφιες περιφερειακές σύμβουλοι Γεωργία Πίσπα (πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων ΑΡΓΩ) και Βάνα Παπαδοπούλου, καθώς και η κ. Βίκυ Μυλωνά, εκ μέρους του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Κεχρή.

Παρών και ο πρόεδρος του συλλόγου Αγίου Ιωάννη, Παναγιώτης Βαβουγυιός, ο οποίος, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα του Άι Γιάννη, εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια για τον κ. Οικονόμου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Επίσης, παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος των Αλλάζουμε, Γιάννης Λογοθέτης, ο τέως πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Κώστας Στεροδήμας και Μανώλης Κωσταντακόπουλος (και τέως πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ.), από τον Ροταριανό όμιλο Αγίας Παρασκευής ο γεν. γραμμ. Κωνσταντίνος Κοτταρίνος, ο κ. Γιάννης Κουσουλός και η κ. Βίκυ Πεζίρη, μέλος του Δ.Σ της Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Η παράταξη ευχαριστεί θερμά τους προέδρους και εκπροσώπους των συλλόγων της πόλης: Μάκη Κρασσανάκη (Αλληλεγγύη), Αντώνη Μαυράκη (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), Βακαλοπούλου Λένα και Μαρκή Λένα (πρόεδρο και αντιπρόεδρο Αιτωλοακαρνάνων, αντιστοίχως), Βούλα Κουτσογιάννη (Κοντοπεύκου Παραδείσου), Κατερίνα Θεοδωράκη (Κρητών), Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο (Τσακού), Γεωργία Τσεκούρα Κίτσου (αντιπρόεδρο Συλλόγου Ηπειρωτών ο ΠΥΡΡΟΣ), Παναγιώτη Μπαλτόπουλο (Μεσσηνίων ο Αριστομένης), Στέφανο Μπακογιάννη (τέως πρόεδρο συλλόγου Πευκακίων Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ), Μαρίνα Καλαντζάκη (γραμματέα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και αντιπρόσωπο ΕΕΣ), Βασίλη Τσαγγάρη (πρόεδρο ΕΝΕΒΑΠ), Νίκο Δούμα (Καλαθοσφαίρηση Αγ. Παρασκευής), Γιώργο Καράμπελα (ΓΣΑΠ γυναικείου μπάσκετ), Ντίνα Μανωλοπούλου και Σταύρο Παπαϊωάννου (Δεσμοί Αλληλεγγύης), Φρίντα Δημουλή (Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγ. Παρασκευής), Παναγιώτη Παναγάκο (γεν. γραμ. Κινηματογραφικής Λέσχης και μέλος Δ.Σ Δημ. Βιβλιοθήκης), Βάσω Κουζηγιάννη (Χορωδία Δήμου και μέλος Δ.Σ .Δημ. Βιβλιοθήκης), Στέλιο Λάριζα (Ποδηλάτες Αγ. Παρασκευής), Γιάννη Κούτρα (πτέραρχο, πρόεδρο της ΕΑΒ ).

Επίσης παρέστη εκπρόσωπος του δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet