Γ. Σταθόπουλος: Αγαπητή Ελισάβετ… ξαναδές το κείμενό σου
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Αγαπητή Ελισάβετ… ξαναδές το κείμενό σου

Απάντηση στην ανακοίνωση της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελισάβετ Πετσατώδη, με την οποία απεκάλυψε ότι της ζητήθηκε η παραίτησή της από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής για «λόγους προσωπικής προσβολής», απαντά ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο δήμαρχος, χωρίς να μπαίνει στην ουσία των καταγγελλομένων από πλευράς της αντιδημάρχου, αναφέρει ότι «χωρίς εντάσεις και προσβολές συνεργασία, η συνεργασία με αυτοκριτική και ταπεινότητα, είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία οποιασδήποτε ομάδας». Επίσης, καλεί την αντιδήαμαρχο να «ξαναδεί το κείμενό της», «ιδιαίτερα στο κομμάτι που αναφέρεται σε πειθήνιο όργανο λόγω  φύλου και ηλικίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής:

Αγαπητή Ελισάβετ,

Νομίζω ότι μετά και τη σημερινή σου επιστολή, απάντησες  η ίδια στο πρώτο σου γιατί, στο γιατί, δηλαδή, ζητήθηκε η παραίτησή σου.

Οι λόγοι είναι πολλοί, περιγράφονται άλλωστε και στο επίσημο κείμενο ανάκλησης της απόφασης ορισμού σου στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών.

Όπως καταλαβαίνεις, η χωρίς εντάσεις και προσβολές συνεργασία, η συνεργασία με αυτοκριτική και ταπεινότητα, είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία οποιασδήποτε ομάδας. Δεν είναι η στάση σου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ιόλα η αιτία της ανάκλησης, παρότι σε αυτό το ζήτημα προστατεύσαμε το μείζον, την απόκτηση  δηλαδή του κτήματος, από το έλασσον, που θα έθετε σε κίνδυνο την υλοποίηση της κορυφαίας, για την κοινωνία και τη δημοτική μας κίνηση, επιλογής.

Αγαπητή Ελισάβετ,

Στην πολιτική και στη συνεισφορά μας στα κοινά όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα. Θα σου έλεγα, λοιπόν, να δεις -και να δούμε όλοι μαζί- τι πήγε λάθος και φτάσαμε στη σημερινή απόφαση.

Η πιο εύκολη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να κατασκευάσουμε εχθρούς και να πολεμάμε ανεμόμυλους. Αυτό δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Σε ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, παρά τα προβλήματα, και θέλω και εύχομαι να έχουμε συνέχεια.

ΥΓ.: Νομίζω ότι θα πρέπει να ξαναδείς το κείμενό σου, ιδιαίτερα στο κομμάτι που αναφέρεται σε πειθήνιο όργανο λόγω  φύλου και ηλικίας. Μια τέτοιου είδους πολεμική δεν σου αξίζει να την χρησιμοποιείς.

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet