Γ. Σταθόπουλος: «Είστε ο τελευταίος που θα κρίνετε το ήθος μας κ. Ζορμπά»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: «Είστε ο τελευταίος που θα κρίνετε το ήθος μας κ. Ζορμπά»

«Χρηματοδουτούμενο» από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, «λασπολόγο» και «υβριστή» αποκαλεί τον τέως δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, ο νυν δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση του πρώτου που αφορά σε ανάθεση δικηγορικών υποθέσεων του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) στον πρόεδρο αυτού Σωτήρη Παπαμιχαήλ (δημοσίευμα Β. Ζορμπάς: «Να αυξήσει το εισόδημά του θέλει ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ»).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου:

O ευτελισμός του Β. Ζορμπά

Ο επί σειρά ετών χρηματοδοτούμενος από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ως γιατρός, ακόμη και για διάστημα στο οποίο ήταν δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος Β. Ζορμπάς έχει το θράσος να κρίνει τη, χωρίς προσωπική αμοιβή, νόμιμη ενέργεια του προέδρου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού και δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Παπαμιχαήλ να υπερασπιστεί (με παραστατικά που αποδεικνύουν την ανιδιοτέλειά του) τα συμφέροντα του Δήμου ως δικηγόρος. Σημειώνουμε ότι χωρίς την επείγουσα ενέργεια του Σωτήρη Παπαμιχαήλ θα παραγραφόταν ποσό ύψους 100.000 ευρώ (εγκληματικό λάθος της δημοτικής αρχής Ζορμπά).

Λασπολόγος των πάντων, μισθοδοτούμενος επί σειρά ετών από τον Δήμο, υβριστής και με τη βαριά κατηγορία της απευθείας ανάθεσης σε εργολάβο της επιλογής του, 230.000 ευρώ (Γιαβάσειο), ο Β. Ζορμπάς είναι ο τελευταίος που έχει το ανάστημα να κρίνει το ήθος και τη διαφάνεια της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet