Γ. Σταθόπουλος: Κέρδισε ο λαϊκισμός και η λάσπη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Κέρδισε ο λαϊκισμός και η λάσπη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Η πρωτοφανής κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή σε συνάρτηση με τη διανομή ενός «άθλιου φυλλαδίου» εις βάρος του στοίχισαν στον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο, την επανεκλογή του, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Από την πρώτη Κυριακή ο κ. Ζορμπάς προσπάθησε να πολιτικοποιήσει τις δημοτικές εκλογές στην Αγία Παρασκευή, παρουσιάζοντας εμένα ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής αποτελεί επίσημη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και όχι του κ. Ζορμπά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έκανε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει ενεργός στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και εμφανίστηκε ανοιχτός σε προγραμματική σύγκλιση πάνω από το τραπέζι!

«Με χαρά περιμένω να ακούσω την πρόταση του κ. Ζορμπά για προγραμματική συμφωνία», δήλωσε με νόημα ο απερχόμενος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απαισιοδοξία του ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος θα καταφέρει εντέλει να λειτουργήσει συνθετικά.

Τέλος, ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος προχώρησε σε έναν εκτενή απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής, απαντώντας έμμεσα σε όλους όσοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο του.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σταθόπουλου:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet