Γ. Σταθόπουλος: “Μαζί με τους πολίτες, θα αλλάξουμε την Αγ. Παρασκευή”
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: “Μαζί με τους πολίτες, θα αλλάξουμε την Αγ. Παρασκευή”

Κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο εκλογικό ημίχρονο, ο Γιάννης Σταθόπουλος κέρδισε τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, συγκεντρώνοντας ποσοστό 50,82% και εξασφάλισε για την παράταξή του 20 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τι έβγαλε η κάλπη στις 28/5).

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών ο νέος δήμαρχος δήλωσε στο enypografa.gr:

“Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι δημότες της Αγίας Παρασκευής επιθυμούν η πόλη να πάει μπροστά ενωμένη, δίχως διαχωριστικές γραμμές. Δώσαμε μια πολύ δύσκολη μάχη, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Προτιμήσαμε εξαρχής όμως να βγούμε μπροστά με την κοινωνία και όχι να επιδιώξουμε άλλου τύπου συνεννοήσεις.

Έχουμε γνώση πως μας περιμένει δύσκολος ανηφορικός δρόμος για να αναστρέψουμε αυτή την πορεία που έχει πάρει η πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Η πραγματική μάχη τώρα αρχίζει. Ο δικός μας αντίπαλος ήταν, είναι και θα είναι τα προβλήματα της πόλης. Όπως έχουμε δεσμευθεί, θα αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή, θα υπερασπιστούμε την κοινωνία.

Σε αυτή την κοπιώδη αλλά και γεμάτη προκλήσεις περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, θέλουμε όλες τους πολίτες κοντά μας. Δήμος και δημότες μαζί, ενωμένοι.

Τους ευχαριστώ όλους, αλλά και τον καθένα προσωπικά”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet