Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος προς Β. Ζορμπά: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Στην ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, με την οποία καταφέρεται κατά του τέως ομολόγου του, Γιάννη Σταθόπουλου, για τα όσα διημείφθησαν μεταξύ τους στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαντά ο επικεφαλής της «Νίκης των Πολιτών».

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Σταθόπουλος σημειώνει:

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης». Αυτή την παροιμία σκέφτηκα διαβάζοντας την ανακοίνωση του κ. Ζορμπά, σήμερα Παρασκευή 6/3. Όχι επειδή, ως συνήθως, ψεύδεται (οι παρόντες/ούσες στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου γνωρίζουν ότι ανακάλεσα χαρακτηρισμούς), αλλά διότι οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, όσοι/ες παρακολουθούν τα γεγονότα και τα πρόσωπα, γνωρίζουν το ύφος και τον χαρακτήρα όλων μας.

Ενημερώνω, επίσης, ότι δεν μου επετράπη να μιλήσω στη συνεδρίαση ώστε να απαντήσω στην εμπαθή επίθεση για τα οικονομικά (τα απεκάλεσε άθλια) που παρέλαβε από εμάς, οικονομικά της θητείας μου ως δημάρχου, που ήταν πολύ καλύτερα από αυτά που παρέδωσε εκείνος, ηττηθείς το 2014.

Τον καλώ να αντιληφθεί ότι εξελέγη δήμαρχος όχι για να περιφέρεται με αλαζονεία και έπαρση, αλλά για να λύνει προβλήματα, χωρίς συστηματικά να κατηγορεί τους προηγούμενους.

Είναι γνωστό ότι το 2011, εκλεγείς δήμαρχος για πρώτη φορά, έβρισκε σε κάθε συρτάρι σκάνδαλα για τον Β. Γιαννακοπουλο, σκάνδαλα που δεν μας παρουσιάστηκαν, και το 2006, αντάρτης ων της Ν.Δ. τότε, εστράφη κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αντ. Σιδέρη, επισης με υπονοούμενα οικονομικών σκανδάλων!

Τέλος, επειδή πρόσφατα η πόλη πληροφορήθηκε τη χρηματική ποινή 21.700€ που του επιβλήθηκε για παράβαση του εκλογικού νόμου στις δημοτικές εκλογές του 2010, αλλά και τα 65.000€ που λείπουν από το Ταμείο της Σχολικής Επιτροπής επί δημαρχίας του, θα ήταν φρόνιμο να αποκτήσει ευγένεια και σεμνότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet