Γ. Σταθόπουλος: Ψεύδεται ο πρώην και νυν δήμαρχος Αγ. Παρασκευής για την πλατεία Άη Γιάννη
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Ψεύδεται ο πρώην και νυν δήμαρχος Αγ. Παρασκευής για την πλατεία Άη Γιάννη

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ τέως και νυν δημάρχου Αγίας Παρασκευής με αφορμή το θέμα της πλατείας Άη Γιάννη.

Η παράταξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκη των Πολιτών, απαντώντας σε πρόσφατη ανακοίνωση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, αναφέρει:

Στις 17 Μαΐου ανήρτησα στην προσωπική μου ιστοσελίδα ανακοίνωση (που δημοσιεύτηκε και στο site της δημοτικής μας κίνησης την επόμενη μέρα), με την οποία επεσήμανα την ανικανότητα και τις οξύτατες δηλώσεις και ενέργειες του νυν δημάρχου στο θέμα της πλατείας Αγίου Ιωάννου.

Είναι γνωστό ότι αρχικά φρόντισε να ακυρώσει το εξαιρετικά σχεδιασμένο και δημοπρατημένο από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έργο ανάπλασης της πλατείας, παρά το ότι στη προηγούμενη θητεία του δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Στην συνέχεια έφερε, πέρσι, τα ΜΑΤ και φέτος τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δύο μέρες μετά την ανάρτηση μου, στις 19/5, έγινε, σε καλό όντως κλίμα, συνάντηση των επικεφαλής παρατάξεων του Δήμου μας, όπου διεφάνησαν δυνατότητες συνεννόησης, χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις κατά της νεολαίας και των καταστηματαρχών της περιοχής. Έγινε, μάλιστα, ενδιαφέρουσα συζήτηση για την εκ νέου σχεδιαζόμενη ανάπλαση. Είναι, συνεπώς, σαφές ότι η παράταξη του νυν δημάρχου ψεύδεται όταν αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με το γνωστό αγενές και απαξιωτικό  ύφος, ότι η ανάρτηση μου έγινε μετά τη συνάντηση. Λίγη προσοχή στις ημερομηνίες δεν θα έβλαπτε.

Υ.Γ.1: Ο πρώην και νυν δήμαρχος έχει διατελέσει περισσότερο χρονικό διάστημα στην θέση του δημάρχου από όσο η δική μας θητεία. Είναι θέμα απλής αριθμητικής.

Υ.Σ.2: Όλα τα έργα που έγιναν και γίνονται αυτή τη στιγμή στην Αγία Παρασκευή (πλην των προκάτ αιθουσών νηπιαγωγείων) είναι έργα της δημοτικής μας αρχής. Δημαρχείο, πεζοδρόμηση κεντρικής πλατείας, ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους, Ιόλας, ανάπλαση αθλητικών χωρών πάρκου «Σταύρος Κώτσης», αναπλάσεις προαυλίων Δημοτικών Σχολείων και Λυκείων, ασφαλτοστρωσεις, όμβρια, 14ο Νηπιαγωγείο, είναι έργα που δημοπρατήσαμε (τα περισσότερα) στη θητεία μας η σχεδιάσαμε και βρήκαμε χρηματοδότηση (πάρκο «Στ. Κωτσης» και Ιόλας).

Δεν είναι φρόνιμο να ψεύδονται και σε αυτό. Καταλαβαίνουν οι πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet