Δήλωση στήριξης Χ. Μανουσάκη στους Φυσάει Κόντρα
Πολιτική

Δήλωση στήριξης Χ. Μανουσάκη στους Φυσάει Κόντρα

Τη στήριξή του στον συνδυασμό Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή δηλώνει ο κ. Χαρίδημος Μανουσάκης, μέλος του συνδυασμού και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα ο κ. Μανουσάκης επισημαίνει τα εξής:

Λόγω οικογενειακού πένθους δεν μπορούσα να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά αυτό φυσικά δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση πως αποστασιοποιούμαι από αυτές.

Όντας ενεργό μέλος της μαχητικής-πολυσυλλεκτικής-δημοκρατικής συλλογικότητας του Φυσάει Κόντρα από τη δημιουργία του τον Φλεβάρη του 2014, καλώ όλους τους ενεργούς δημότες της Αγίας Παρασκευής σε μαζική στήριξη της δημοτικής μας παρέμβασης, που παρά τις όποιες οργανωτικές της ατέλειες παραμένει σαφέστατα το πιο ελπιδοφόρο σχήμα στις γειτονιές μας, έχοντας ξεπεράσει με τον καλύτερο τρόπο τις παιδικές ασθένειες που εμφανίστηκαν αυτή την πενταετία.

Έχοντας την τιμή να εκπροσωπώ το Φυσάει Κόντρα στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγίας Παρασκευής από τον Σεπτέμβρη του ‘14 μέχρι και σήμερα, θα ήθελα να προσθέσω πως αισθάνομαι περήφανος που με τις μικρές μας δυνάμεις συμβάλλαμε στην προσπάθεια της Ένωσης Γονέων να αποτρέψει την αρχική επιλογή της απερχόμενης δημοτικής αρχής να κρυφτούν κάτω από τα χαλάκι οι σοβαρές ατασθαλίες που εντοπίστηκαν κατά τη θητεία της προηγούμενης…

Χαρίδημος Μανουσάκης, ενεργός (όχι μόνο με προεκλογικές καταχωρήσεις) πολίτης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet