«Δίδυμη» επιτυχία για τον Σωτήρη Ησαΐα
Πολιτική

«Δίδυμη» επιτυχία για τον Σωτήρη Ησαΐα

Την καλύτερη «είδηση» κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και νυν τομεάρχης Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρης Ησαΐας. Όμως, επειδή αυτές οι χαρές δεν κρύβονται για πολύ, τελικώς απεκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το μεγάλο «νέο».

Ο κ. Ησαΐας και η σύζυγός του Ελισάβετ απέκτησαν δίδυμα -κοριτσάκι και αγοράκι- και βέβαια πλέουν σε… πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, ο τοκετός είχε και… αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, αφού ο γιατρός που συντόνισε την όλη «επιχείρηση» είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Γιάννης Ιωαννίδης.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ησαΐας αναφέρει:

Λυγμοί, δάκρυα χαράς και συγκίνηση, από δύο άτομα γίναμε τέσσερις. Ioannis Ioannidis μπορεί να είσαι φίλος μου πάνω από 10 χρόνια, μα δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την επιστημοσύνη σου και πόσο πολύ σε εμπιστευτήκαμε. Είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα. Simona είσαι εξαιρετική ως Μαία και ως άνθρωπος. Σας λατρεύουμε !!!

Το «Ε» εύχετε από καρδιάς στον φίλο Σωτήρη Ησαΐα και τη σύντροφο της ζωής του να είναι γεροί και υγιείς και να καμαρώνουν τα νέα μέλη της οικογένειάς τους να μεγαλώνουν και να προοδεύουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet