Δεν θα συμμετάσχει σε διαπαραταξιακή συνάντηση για θέματα νεολαίας η Νέα Αρχή
Πολιτική

Δεν θα συμμετάσχει σε διαπαραταξιακή συνάντηση για θέματα νεολαίας η Νέα Αρχή

Δεν θα συμμετάσχει σε διαπαραταξιακή συνάντηση για θέματα Νεολαίας η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, καθώς, όπως επισημαίνει, θεωρεί την πρόσκληση από πλευράς της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής «προσχηματική και βεβιασμένη».

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου, επισημαίνει τα εξής:

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή θεωρεί προσχηματική και βεβιασμένη την πρόσκληση για διαπαραταξιακή συνάντηση για θέματα Νεολαίας και δεν θα συμμετάσχει σε αυτή.

Έχουν συμπεριληφθεί πρόχειρες προτάσεις ανέφικτες σε μεγάλο βαθμό, με εξωθεσμική συγκρότηση οργάνων και «συμβουλίων» που έχουν να κάνουν μόνο με κινήσεις εντυπωσιασμού και ανάθεση ρόλων που εξυπηρετούν μόνο και μόνο ενδοπαραταξιακές ισορροπίες και «συνεργασίες» της διοίκησης του Δήμου.

Η διοίκηση Ζορμπά έχει αποδείξει μέχρι σήμερα ότι δεν επιθυμεί τη συναίνεση. Αυτό επιβεβαιώθηκε μάλιστα και φάνηκε χαρακτηριστικά και στη μεθόδευση για την ψήφιση του προϋπολογισμού, στον οποίο επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ελάχιστη εγγραφή πιστώσεων για όλο αυτό το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι αποτελεί αντικείμενο διαπαραταξιακής  διαβούλευσης και οργάνωσης.

Όταν αυτό στοιχειωδώς αποκατασταθεί τότε θα υπάρξει πεδίο ουσιαστικής συζήτησης.

Η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, η οποία έχει συμπεριλάβει στην εναλλακτική πρότασή της για τον προϋπολογισμό πιστώσεις για δράσεις που αφορούν τη νεολαία, θα συνεννοηθεί με τις άλλες παρατάξεις για κατάθεση κοινής, εφικτής και ουσιαστικής πρότασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet