Δεν πέρασε η εισήγηση της διοίκησης Ζορμπά για απολύσεις στους Παιδικούς Σταθμούς Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δεν πέρασε η εισήγηση της διοίκησης Ζορμπά για απολύσεις στους Παιδικούς Σταθμούς Αγ. Παρασκευής

Δεν πέρασε από το Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) η εισήγηση της δημοτικής αρχής που θα οδηγούσε στην απόλυση 24 εργαζομένων στις εν λόγω δομές του Δήμου.

Κατά της εισήγησης ψήφισαν τα 7 από τα 13 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με σύσσωμες τις λοιπές παρατάξεις να την καταψηφίζουν.

«Είναι μια σημαντική στιγμή για τους/τις εργαζομενους/ες των Σταθμών» αναφέρει η παράταξη του τέως δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκη των Πολιτών, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά της, η παράταξη του Γιώργου Οικονόμου, Νέα Αρχή, σημειώνει ότι πλέον είναι εκτεθειμένη η διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ, αλλά και ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Με μία κατάπτυστη διαδικασία της τελευταίας στιγμής, ο δήμαρχος και η διοίκηση των Παιδικών Σταθμών, επιχείρησαν παράτυπα και επιλεκτικά να μην ανανεώσουν τις συμβάσεις 24 εργαζομένων. Με εισήγηση που εστάλη λίγες ώρες πριν τη χθεσινή (31/8) συνεδρίαση, μέσα από ένα διάτρητο σκεπτικό και με επίκληση αόρατων «επαγγελματικών και κοινωνικών κριτηρίων», προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες του Δήμου όπως διαμορφώνονται με την εξέλιξη του κωρονοϊού.

Ήμασταν εκεί για να προστατεύσουμε τη νομιμότητα, καταψηφίζοντας και ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Οικονόμου κατήγγειλε την άθλια μεθόδευση, την ανάλγητη συμπεριφορά και την ανακολουθία του δημάρχου, που διαβεβαίωνε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει την δουλειά του!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν κόλαφος για τον δήμαρχο και τη διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ, που είδαν την πρότασή τους να καταψηφίζεται.

Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι η μειοψηφική διοίκηση του Δήμου δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet