Δύο νέα στελέχη στην παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Πολιτική

Δύο νέα στελέχη στην παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Με δύο νέα πρόσωπα ενισχύεται η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Πρόκειται για τις κ.κ. Μαρία-Χριστίνα Γραικούση και Ειρήνη Μπουρλιάσκου και, όπως τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης, τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, «νέα αξιόλογα πρόσωπα συμμετέχουν στον αγώνα της παράταξής μας, για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας».

Λίγα λόγια για τα νέα στελέχη, όπως δημοσιοποιήθηκαν από την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας:

Μαρία-Χριστίνα Γραικούση: Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά και κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή. Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου στο Τμήμα Επιστήμες της Αγωγής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Μιλά Αγγλικά κι εργάζεται ως καθηγήτρια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι έγγαμη, μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε σε σχολεία Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, σε φροντιστήρια και στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Είναι επίσης ενεργό μέλος στον Σύλλογο Επτανησίων Αγίας Παρασκευής.

Ειρήνη Μπουρλιάσκου: Γεννήθηκε το 1988 στην Αγία Παρασκευή, όπου και κατοικεί. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας) και έχει εξειδικευθεί στην Εγκληματική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Δυσκολίες. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και χειρισμό Η/Υ. Εργάζεται από το 2007 σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση. Το 2007 ήταν υποψήφια στις φοιτητικές εκλογές, με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet